GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Θ. Μωραϊτης :«Παρωδία με τον ΕΝΦΙΑ»

Ο βουλευτής του και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραϊτης, αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, ανήρτησε  στα προφίλ του στα social...

Ο βουλευτής του και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραϊτης, αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, ανήρτησε  στα προφίλ του στα social media την ακόλουθη δήλωση:
«Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες για τους ερασιτεχνισμούς και για τις εμμονές που οδήγησαν στη σημερινή παρωδία με τον ΕΝΦΙΑ και η οποία για μια ακόμη φορά δοκιμάζει την αντοχή και προσβάλει την αξιοπρέπεια των πολιτών.
Το υπουργείο επέδειξε πρωτοφανή ανετοιμότητα ενώ - όπως έγκαιρα είχαμε προειδοποιήσει - το μοντέλο της φορολόγησης κάθε ακινήτου ξεχωριστά απέτυχε παταγωδώς και οδήγησε σε απίθανες στρεβλώσεις και αδικίες σε όλη την Ελλάδα.
Η κυβέρνηση οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της και να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις και να ανταποκριθεί στις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ όπως θα διατυπωθούν τις επόμενες ημέρες.
Όμως αυτό που προέχει είναι να υπάρξει η μετάθεση των προθεσμιών καταβολή του φόρου.
Είναι αδιανόητο να πληρώσουν οι πολίτες την πολιτική ανικανότητα και εμμονή ορισμένων.
Από εκεί και πέρα θα πρέπει να υπάρξει πλήρης ανασχεδιασμός του φόρου ακινήτων που θα στηριχτεί στην φορολόγηση βάσει της συνολικής ακίνητης περιούσιας, με αφορολόγητα για όποιες κατηγορίες φορολογουμένων απαιτείται».

13 σχόλια

  1. ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑ'Ι'ΤΗ!!!!ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑ'Ι'ΤΗ!!!!ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΟΜΩΣ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΥΡΙΕ ΜΩΡΑ'Ι'ΤΗ!!!!ΕΛΕΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε είδαμε και εσένα....Ήσουν υφυποργός Ανάπτυξης και η ΑΚΡΙΒΕΙΑ αγαθών πρώτης ανάγκης για τον κόσμο, είχε φτάσει στον θεό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ήσουν έναν χρόνο Υφυπουργός Ανάπτυξης και δεν έκανες τίποτα για την διαφθορά στον τομέα αυτό(παραμένει η διαφθορά).και μιλάς????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα περισσότερα blogs αναφέρουν ότι το είχες ψηφίσει εξαρχής.Ξεχνάς τι ψηφίζεις;;;Το μετάνοιωσες τώρα;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ήσουν Υφυπουργός Ανάπτυξης και ιδού τα αποτελέσματα: Σαρώνει η ακρίβεια...Η ακρίβεια στο καιρό της κρίσης καλά κρατεί. Παρά την πρωτοφανή οικονομική ύφεση και τη μεγάλη μείωση των εισοδημάτων την τελευταία πενταετία οι τιμές των βασικών ειδών διατροφής συνεχίζουν απτόητες την ανοδική τους πορεία.

    Τα στοιχεία της έρευνας του ΙΝΕΜΥ της ΕΣΕΕ, που βασίζεται σε στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ και της Τράπεζας της Ελλάδος δείχνουν σωρευτική αύξηση των τιμών σε βασικά προϊόντα τροφίμων σε ποσοστό 6,3% την περίοδο 2008-2013, με τα προϊόντα εισαγωγής να επιβαρύνονται περισσότερο.

    Τις μεγαλύτερες αυξήσεις παρουσίασαν η ζάχαρη (21,53%), τα αυγά (19,05%), το ρύζι (13,85%) και οι σοκολάτες (10,86%).

    Αν και όπως επισημαίνει η έρευνα της ΕΣΕΕ τα δεδομένα δεν επιτρέπουν τη διατύπωση ασφαλών συμπερασμάτων, καταγράφονται ενδείξεις για μείωση των τιμών στο πρώτο τρίμηνο του 2013. Μάλιστα οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για περαιτέρω υποχώρηση του επιπέδου τιμών. Ειδικότερα, μόνο τα αυγά κατέγραψαν σημαντική αύξηση σε σχέση με το 2012 ενώ το νωπό -παστεριωμένο γάλα, τα αναψυκτικά και η ζάχαρη σημείωσαν οριακή άνοδο. Οι τιμές όλων των υπολοίπων προϊόντων υποχώρησαν το πρώτο τρίμηνο του 2013.

    Στην έρευνα , σύμφωνα με την εφημερίδα «Καθημερινή» διαφαίνεται η μικρή συσχέτιση του μισθολογικού κόστους με την εξέλιξη του επιπέδου των τιμών. Οι μεγάλες εμπορικές επιχειρήσεις, οι οποίες συγκεντρώνουν το μεγαλύτερο αριθμό απασχολουμένων και το μισθολογικό κόστος διαδραματίζει έναν κρίσιμο ρόλο στα λειτουργικά τους έξοδα, δεν φαίνεται να έχουν μεταφέρει την ελάφρυνση από το κόστος εργασίας στις τιμές των προϊόντων.

    Πηγή: Σαρώνει η ακρίβεια - 6,3% πάνω τα βασικά αγαθά στην πενταετία της κρίσης | Ειδήσεις και νέα με άποψη http://www.iefimerida.gr/node/120100#ixzz39cC5cpbv

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ ΓΙΑ ΜΙΖΕΣ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πρόταση σωτηρίας των ελλήνων και της Ελλάδος, από το Δ.Ν.Τ και τους διεθνείς τοκογλύφους που μας πίνουν το αίμα.
    Μέχρι τώρα οι συνδικαλιστές με τις απεργίες που έβαζαν τους εργαζόμενους να κάνουν , από την στιγμή που μας έβαλε το ΠΑΣΟΚ μαζί με το ΛΑΟΣ και αργότερα και με την Ν.Δ του Αντώνη Σαμαρά , στα μνημόνια , στο Δ.Ν.Τ. και στα διεθνή κοράκια, απέτυχαν παταγωδώς .
    Ο μόνος σωστός δρόμος κατά την δική μου γνώμη είναι να προσφύγουν όλοι οι Έλληνες πολίτες μεμονωμένα αλλά και ομαδικά στα διεθνή δικαστήρια , στην ευρωπαϊκή ένωση στον ΟΗΕ , στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που αφού συγκεντρωθούν τα διαφορά αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν για το βρόμικο παιχνίδι που παίχτηκε σε βάρος των Ελλήνων και της Ελλάδας , των αυτοκτονιών που έγιναν κ.λπ. από έμπιστους μεγαλόδικηγόρους με διασυνδέσεις σε μεγάλα ειδικά δικηγορικά γραφεία σε Αμερική, Αγγλία, Ελβετία, το πρόβλημα μας θα λυθεί , επίσης θα κάνουμε πληρωμένες καταχωρίσεις στο διεθνή τύπο για να δημοσιοποιήσουμε το πρόβλημα των Ελλήνων και να πάρει έκταση το θέμα μας .
    Τα χρήματα που θα χρειαστούν είναι εύκολο να βρεθούν, από τις εισφορές που δίνουμε στους συνδικαλιστές τι τις κάνουν τόσες εισφορές ; στους συλλόγους, υπάρχουν αποθεματικά και από ένα κοινό ταμείο που θα ιδρύσουμε , θα ανοιχτεί τραπεζικός λογαριασμός που καταθέτει χρήματα η Ελληνική ομογένεια, Φιλέλληνες και οι Έλληνες πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εσυ και αν εισε γελοιος
    Εχεις ξεπερασει ακομα και τον Γιωργακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΦΟΡΟ ΕΝΦΙΑ !!!
    Ο ΝΟΜΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΠΕΣΕΙ ΕΝ ΤΟΙΣ ΠΛΑΓΜΑΣΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση