GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλείται ο κ. Σαμαράς να μας πει πώς θα έρθει η ανάπτυξη

Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ Καλείται ο κ. Σαμαράς εν όψει της Θεσσαλονίκης, καιεκτός από την... ...



Γράφει ο Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ

Καλείται ο κ. Σαμαράς εν όψει της Θεσσαλονίκης, καιεκτός από την...
αναμονή θαύματος της Παναγίας και τουΑγίου Δημητρίου, να μας πει ακριβώς καιλεπτομερώς, πώς θα έρθει η ανάπτυξη για την οποία ψεύδονται μαζί πολλοί, εδώ και πέντε χρόνια.
Και ανάπτυξη δεν είναι ούτε η ΝΟΚΙΑ (ήρθε;), ούτε το Wifi του, κτλ.

Ανάπτυξη κ. Σαμαρά δεν είναι τα ξεπουλήματα σου, σχεδόνόλα εγκληματικά.

Ανάπτυξη κ. Σαμαρά είναι αυτή με την οποίαν θα βρουν δουλειάοι άνω των 3.000.000 πραγματικοί άνεργοι μας Έλληνες καιθα επανέλθουν στο ύψος τους οι κλαπείσες εγκληματικά με τοPSI σας συντάξεις.
θα επανέλθουν οι μισθοί στο ύψος τους, θα αρχίσει να ρέει ρευστό στην αγορά για να επαναλειτουργήσουν οιεπιχειρήσεις, να αρχίσουν να αυξάνουν τα φορολογικά έσοδα, θα σταματήσει η γενοκτονία των Ελλήνων, θα επανέλθουν στην Ελλάδα οι νέοι μας κτλ.

Και επί τέλους κ. Σαμαρά, που κατέστρεψες καικαταστρέφεις τον Ελληνισμό να πεις την αλήθεια στον Ελληνισμό:
Ότι υπό τις παρούσες συνθήκες (μνημόνια, υποδούλωση, ευρώ κτλ), λύση δεν υπάρχει.
Και να προτείνεις τι πρέπει να γίνει, για το συμφέρον των Ελλήνων και όχι της Μέρκελ σου.

Πέραν του αέρα κοπανιστού της «ανάπτυξης» που εδώ καιπέντε χρόνια μας σερβίρετε ότι δήθεν αρχίζει.
Μας σώζει λένε ο τουρισμός, έρχεται η ανάπτυξη καιπολλά άλλα ψεύδη.

Που ο τουρισμός, ακόμα και με 6.000.000 τουρίστες θα αφήσειχρήματα σε πολύ λίγους και μάλιστα σε ελάχιστους Έλληνες, γιατί χρησιμοποιούντα «φτηνοί» ξένοι, το πολύ 6 δις ευρώ, από τα οποία ελάχιστα θα καταλήξουν στο κράτος για να τα δώσειστους «αξιότιμους» δανειστές μας.
Και άλλα επικοινωνιακά κόλπα, που μας σερβίρουν πρόσφατα καθοδηγούμενοι, οι διάφοροι Παυλόπουλοι.

2 σχόλια

  1. Να σάς το πω εγώ πότε θα έρθει η ανάπτυξη. Ποτέ. Μάλλον η ερώτηση είναι κάπως ηλίθια,οταν ρωτας αάν έξω είναι μέρα,εέχει ήλιο και είναι περασμένα μεσάνυχτα. Ρωτάς ένα χαμένο πού είχε διορίσει στο Μουσείου τής Ολυμπιας 30 φύλακες, εκτός από τούς τρεις πού δουλεύανε νόμιμα. Η εμπειρία του είναι μόνο στο υπάρχων παρακράτος, στον αμετρητο κομματικό στρατό, πληρωμένους ψηφοφόρους. Αν δεν υπήρχε ο στρατός κατοχής, θα ήταν στην σωστή θέση. Το τίποτα το μηδέν το καθόλου. Φτουουουου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γαμημένε στραβέ προδότη το αίμα αυτών που σκότωσες στο κεφάλι σου και όλων των δικών σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση