GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΝΦΙΑ… Εκάλης για ιδιοκτήτες στα Τρίκαλα

«Μπάχαλο» επικρατεί με τον ΕΝΦΙΑ στα χωριά των Τρικάλων, καθώς αγροικίες εμφανίζονται να έχουν μεγαλύτερη αντικειμενική αξία από σπί...


«Μπάχαλο» επικρατεί με τον ΕΝΦΙΑ στα χωριά των Τρικάλων, καθώς αγροικίες εμφανίζονται να έχουν μεγαλύτερη αντικειμενική αξία από σπίτια-φιλέτα σε μεγάλες πόλεις.
Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα αγρότη από τους Γόμφους Τρικάλων που καλείται να πληρώσει 3.900 ευρώ ΕΝΦΙΑ για αγροικία 50 τ.μ. που βρίσκεται μέσα σε οικόπεδο 1 στρέμματος. Στον Άγιο Προκόπιο Τρικάλων (χωριό μερικών δεκάδων κατοίκων) παλιό σπίτι 40 τ.μ. εμφανίζεται με… αντικειμενική αξία 38.000 ευρώ (… έναντι 8.000 ευρώ πέρυσι!).
Κι όλα αυτά όταν το παράδειγμα που φέρνει το ίδιο το TAXIS αναφέρει πως για ένα διαμέρισμα 200 τ.μ. στην Εκάλη ο ΕΝΦΙΑ είναι μόλις… 1.400 ευρώ, όπως αναφέρει το trikalavoice.gr.
Οι Τρικαλινοί, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είναι ανάστατοι και μάλιστα ήδη έγινε παρέμβαση μέσα στο Σαββατοκύριακο στο αρμόδιο υπουργείο Οικονομικών από τον βουλευτή της ΝΔ, Ηλία Βλαχογιάννη.
Πηγή: www.newsbeast.gr

2 σχόλια

  1. Δεν φθάνει που είναι ανίκανοι να σχεδιάσουν και να ψηφίσουν ένα Νόμο δίκαιο και αντικειμενικό. Είνα και απατεώνες του κοινού Ποινικού Δικαίου γιατί αποτολμούν να ψηφίσουν Νόμο που απαλλάσσει από το φόρο τους χρηματοδότες των κομμάτων!!!
    Την ίδια στιγμή οι αλήτες που φορολογούν τη γονική παροχή στα παιδιά του κοσμάκη.
    Αίσχος κλέφτες και... παλιοκλεφταρέοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!
    ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση