GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δεν… πρόβλεψε τη σύλληψή της μέντιουμ από τα Τρίκαλα

Η 44χρονη από τα Τρίκαλα εξαπατούσε κατοίκους της περιοχής, αποκομίζοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Συγκεκριμένα,στην αστυνομία έφτασαν πληρ...

Η 44χρονη από τα Τρίκαλα εξαπατούσε κατοίκους της περιοχής, αποκομίζοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ.
Συγκεκριμένα,στην αστυνομία έφτασαν πληροφορίες, σύμφωνα με τις οποίες η 44χρονη δεχόταν στο σπίτι της ανθρώπους – ακόμα και παιδιά – τους οποίους εξαπατούσε λέγοντάς τους ότι μπορεί να λύσει μάγια, να κάνει εξορκισμούς και να θεραπεύσει ασθένειες, έναντι χρηματικής αμοιβής.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, η 44χρονη αποκόμισε συνολικά, τους τελευταίους επτά μήνες, το χρηματικό ποσό των 23.500 ευρώ από το μεγάλο αριθμό των θυμάτων που έπεσαν στην παγίδα των παραπλανητικών δραστηριοτήτων της.
Στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν από τις αστυνομικές αρχές:
- το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, ως προερχόμενο από την παράνομη δραστηριότητά της
- τιμολόγια
- χειρόγραφα και έγγραφα
καθώς και πολλά αντικείμενα σχετικά με τη δραστηριότητα της, όπως κέρινα ομοιώματα ανθρώπων, τράπουλες μαντείας – αστρολογίας, βαζάκια με διάφορα φίλτρα και αρώματα κ.α.
Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρικάλων, ενώ η συλληφθείσα, με την κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.
Πηγή: trikalaola.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση