GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Όπλα, δενδρύλλια και χασίς σε χωριό της Ημαθίας

Και μέσα και έξω από το σπίτι του σε χωριό της Ημαθίας αποθήκευε το χασίς που παρήγε η χασισοφυτεία την οποία καλλιεργούσε στην αυλή...


Και μέσα και έξω από το σπίτι του σε χωριό της Ημαθίας αποθήκευε το χασίς που παρήγε η χασισοφυτεία την οποία καλλιεργούσε στην αυλή του, ένας 45χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βέροιας έχοντας στην κατοχή του και παράνομο οπλισμό.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, μέσα στο σπίτι βρέθηκαν τέσσερις και ένα πλαστικό δοχείο με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 258,2 γραμμαρίων, ένα δίκαννο κυνηγετικό όπλο για το οποίο ο δράστης δεν διέθετε άδεια, μία στρατιωτική ξιφολόγχη και δύο μαχαίρια.
Στην αυλή, κοντά στα οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 0,40 εκατοστών ως 1,5 μέτρου τα οποία ξεριζώθηκαν, βρέθηκαν και δύο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 108 γραμμαρίων. Ο 45χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας, που του άσκησε δίωξη για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.
*** Για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών κατηγορείται ένας 24χρονος Αλβανός που συνελήφθη στην Ζάκυνθο από αστυνομικούς της Ασφαλείας όταν έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στην κατοικία του και βρήκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και ένα στιλέτο τύπου πεταλούδα με μήκος λάμας 10 εκατοστών.
*** Μια συσκευασία η οποία περιείχε ηρωίνη βάρους 9,98 γραμμαρίων βρήκαν οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Άρτας πάνω σε έναν 34χρονο τον οποίο υπέβαλαν σε έλεγχο στη Φιλιππιάδα κι έτσι τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση