GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι λέει η νέα βουλευτής της ΝΔ για το προκλητικό ντύσιμό της...

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σταυρινούδη - Σόδη για τις εντυπώσεις που προκάλεσε το ντύσιμό της κατά...

Ενοχλημένη εμφανίστηκε η νέα βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σταυρινούδη - Σόδη για τις εντυπώσεις που προκάλεσε το ντύσιμό της κατά την ορκωμοσία της.
Μιλώντας την Τετάρτη στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του Μega είπε χαρακτηριστικά: «Δεν αντιλήφθηκα να είπε κάτι ο κ. Τραγάκης για το ντύσιμό μου, όπως γράφουν κάποιοι. Λένε για το μαύρισμά μου, αλλά εγώ όλο το καλοκαίρι ήμουν στο μαγαζί μου και δούλευα».
Για το γεγονός ότι έχει δεχθεί ήδη πολλές επικρίσεις για τον ενδυματολογικό κώδικα που ακολούθησε εντός της βουλής, η ιδία απάντησε ως εξής: «Μπήκα στη βουλή ως τρίτη επιλαχούσα, αν θέλουν να με κρίνουν ας το κάνουν για το έργο μου και όχι για το μαύρισμά μου και τις ενδυματολογικές μου επιλογές».

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση