GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ανοδικά στο άνοιγμα τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια

Με κέρδη άνοιξαν σήμερα οι συνεδριάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές. Με άνοδο ξεκίνησαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Φρανκφ...


Με κέρδη άνοιξαν σήμερα οι συνεδριάσεις στις ευρωπαϊκές αγορές. Με άνοδο ξεκίνησαν σήμερα οι συναλλαγές στο χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης. Ο δείκτης DAX ενισχύθηκε κατά 0,49% και διαμορφώθηκε στις 9.525,15 μονάδες.
Με άνοδο άνοιξε το χρηματιστήριο του Παρισιού. Ο δείκτης CAC 40 ενισχύθηκε κατά 0,22% και διαμορφώθηκε στις 4.389,4 μονάδες.
Ανοδος καταγράφηκε κατά το άνοιγμα της συνεδρίασης και στο χρηματιστήριο του Λονδίνου. Ο δείκτης FTSE-100 ενισχύθηκε κατά 0,33% και διαμορφώθηκε στις 6.847,51 μονάδες.
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. Άνοιγμα στα χρηματιστήρια, τι ακριβώς εννοεί ο ποιητής; Ασφαλώς υπονοεί τα ξένα, γιατί εδώ ναι μεν έχουμε, αλλά είναι αυστηρά κατευθυνόμενα. Υπό την καθοδήγηση του πελατειακού φασισμού συνεργαζόμενος άριστα με τον ερυθρό φασισμό. Αυτές οι δύο ισχυρές φασιστικές δυνάμεις κυριαρχούν στην χώρα, απώτερος σκοπός να απομυζούν τον ιδρώτα και το αίμα των παροικουντων. Ασφαλώς και έχουν γίνει άπειρες δημοσιεύσεις, για την χειραγώγηση του Ελληνικού χρηματιστηρίου. Και ακολουθούν πάντοτε οι σχετικές διαψεύσεις. Να μην φανεί ότι το παραδεχόμαστε κι'ολας. Γεννηθήκαμε σε ένα μπουρδελο περί οπης. Κανείς δεν ενδιαφέρεται. Όλα στον τάφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση