GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χρυσόγονος: Η σημερινή πολιτική είναι αδιέξοδη

Για αδιέξοδη πορεία του ευρωπαϊκού προγράμματος έκανε λόγο στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κω...


Για αδιέξοδη πορεία του ευρωπαϊκού προγράμματος έκανε λόγο στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κωνσταντίνος Χρυσόγονος. Παράλληλα, εκτίμησε πως εάν οι δανειστές επιμείνουν θα οδηγήσουν την ΕΕ σε διάσπαση.
«Αν οι δανειστές παραμείνουν αμετακίνητοι, ή μάλλον να το θέσω ευρύτερα αν οι ευρωπαϊκές ελίτ παραμένουν αμετακίνητες στις σημερινές πολιτικές τότε θα οδηγήσουν όλη την Ένωση σε διάλυση. Δεν υπάρχει αμφιβολία εδώ. Στις πρόσφατες Ευρωεκλογές είδαμε ήδη προς τα που πάει το πράγμα. Η σημερινή πολιτική είναι αδιέξοδη», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χρυσόγονος.
Και πρόσθεσε: «Ή θα πάμε σε μία διαφορετική Ευρώπη με περισσότερη δημοκρατία, με περισσότερη κοινωνική αλληλεγγύη, με περισσότερη κοινή λογική –αν θέλετε- στο κάτω-κάτω, διότι αυτή τη στιγμή οι απαιτήσεις της γερμανικής άρχουσας τάξης είναι τελικά εξωφρενικές ή θα πάμε στη διάλυση. Είδατε πρώτη θέση στην Μεγάλη Βρετανία το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου, πρώτη θέση στη Γαλλία το Εθνικό Μέτωπο κ.λπ. Η Ελλάδα είναι μία χώρα μικρή και ενδεχομένως εκβιάστηκε σε κάποιο βαθμό, άλλες χώρες δεν είναι τόσο μικρές και τόσο εκβιάσιμες. Πρέπει να υπάρξει μία λύση στο ζήτημα. Η πορεία είναι αδιέξοδη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση