GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τον έπιασαν να κρύβει 1,5 κιλό χασίς

Συνελήφθη ένας 48χρονος την ώρα που έβγαζε τα ναρκωτικά που είχε κρυμμένα σε έναν υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο... Την κατάλληλη ...



Συνελήφθη ένας 48χρονος την ώρα που έβγαζε τα ναρκωτικά που είχε κρυμμένα σε έναν υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο...
Την κατάλληλη στιγμή έφτασαν οι άνδρες της Ασφαλείας Λευκάδας στην ιδιοκτησία ενός 48χρονου στο Μοναστηράκι Αιτωλοακαρνανίας, για να τον τσακώσουν επ’ αυτοφώρω μόλις έβγαζε τα ναρκωτικά που είχε κρυμμένα σε έναν υπαίθριο αποθηκευτικό χώρο.

Στην «καβάντζα», οι αστυνομικοί βρήκαν έτοιμες για διακίνηση τις συσκευασίες με την ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 575 γραμμαρίων και πέρασαν χειροπέδες στον ιδιοκτήτη της αποθήκης, που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας και του ασκήθηκε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών.

Δεν είχαν… φέτα, αλλά χασίς, τα δύο μεταλλικά δοχεία που είχε στο σπίτι του στον Ορχομενό ένας 43χρονος! Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος που έκαναν έρευνα ακολουθώντας πληροφορίες, βρήκαν τα δοχεία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 426,26 γραμμαρίων, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λιβαδειάς.

Οι δύο αλλοδαποί οι οποίοι επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα φάνηκαν ύποπτοι στους αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Λασιθίου και τους σταμάτησαν για έλεγχο σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου. Πάνω στους νεαρούς Αλβανούς, ηλικίας 20 και 21 χρόνων, βρήκαν μία συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης κι έτσι τους συνέλαβαν και τους παρέδωσαν στη Δίωξη Ναρκωτικών Αγίου Νικολάου, άνδρες της οποίας βρήκαν κρυμμένα άλλα 28,4 γραμμάρια κάνναβης τα οποία είχαν στην κατοχή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση