GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οριστικό: Παραμένει ο Γκατουζο στον ΟΦΗ

Είναι οριστικό! Ο Τζενάρο Γκατούζο παραμένει στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ... Πριν λίγο, αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του ΟΦ...



Είναι οριστικό! Ο Τζενάρο Γκατούζο παραμένει στην τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ...
Πριν λίγο, αντιπροσωπεία οργανωμένων οπαδών του ΟΦΗ βρέθηκε στο ΒΑΚ όπου και συναντήθηκε με τον Ιταλό τεχνικό σε μία τελευταία προσπάθεια να ανακαλέσει την παραίτησή του.

Στη συνάντηση ήταν και ο πρόεδρος της ασπρόμαυρης ΠΑΕ, Μάνθος Πουλινάκης μαζί με στελέχη της διοίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι χθες, μετά τον αγώνα, ο ιταλός προπονητής του ΟΦΗ, ανακοίνωσε κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου, ότι παραιτείται επειδή δεν τον ακούνε οι παίκτες του (δείτε εδώ).

Η είδηση αυτή πυροδότησε όλον τον μηχανισμό του ΟΦΗ με τη διοίκηση αλλά και τους φιλάθλους να κάνουν μία ολονύχτια προσπάθεια στο να μεταπείσουν τον Ιταλό τεχνικό.

“Μοναδικό γνώμονα το γενικότερο συμφέρον του ΟΦΗ”

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost ο κ. Γκατούζο απαίτησε όλοι να έχουν μοναδικό γνώμονα το γενικότερο συμφέρον της ομάδας γιατί εκείνος δουλεύει για την ομάδα κι όχι για τα πρόσωπα.



“Το χθεσινό άτυχο αποτέλεσμα θα πρέπει να ξεχαστεί και όλοι – αρχής γενομένης από τον αγώνα της Πέμπτης που θα γίνει στο πλαίσιο του Κυπέλλου – να προσπαθήσουν για μία νέα αρχή. Πάνω απ’ όλους κι απ’ όλα είναι ο ΟΦΗ”, φάνηκε να είπε σε διοίκηση, παίκτες και φιλάθλους ο κ. Γκατούζο.

Και τώρα η προπόνηση

Αυτή την ώρα ο Ιταλός τεχνικός του ΟΦΗ βρίσκεται στο ΒΑΚ και έχει ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική υποχρέωση που έχει ο ΟΦΗ με το ΠΑΙΧΝΊΔΙ που έχει ν’ αντιμετωπίσει την Πέμπτη απέναντι στην Ξάνθη στο πλαίσιο της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η προπόνηση ήταν ήδη προγραμματισμένη για τις 10 το πρωί ωστόσο μετά τα τελευταία γεγονότα δεν έγινε καθώς εκείνη την ώρα ήταν σε πλήρη εξέλιξη οι προσπάθειες των παραγόντων και των φιλάθλων του ΟΦΗ στο να κρατήσουν τον κ. Γκατούζο στην ομάδα.

Οι παίκτες βρίσκονταν στα αποδυτήρια και περίμεναν τις εξελίξεις. Όταν οριστικοποιήθηκε η παραμονή του Γκατούζο άρχισε και η προπόνηση.

Το Κύπελλο

Να υπενθυμίσουμε για το Κύπελλο ότι στην πρώτη αγωνιστική η Ξάνθη κέρδισε στην έδρα της τη Νίκη Βόλου 1-0, ο ΟΦΗ στη Ζάκυνθο έφερε ισοπαλία 1-1 και τα παραπάνω αποτέλεσμα κάνουν επιτακτική ανάγκη τη νίκη στο παιχνίδι της Πέμπτη αν θέλει ο ΟΦΗ να έχει ελπίδες για την επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Ο κ. Γκατούζο σήμερα το βράδυ που είναι το τελευταίο παιχνίδι ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Νίκη Βόλου στο πλαίσιο του πρωταθλήματος της Super League θα παρακολουθήσει σε ποια κατάσταση βρίσκεται ο αντίπαλός του για την Πέμπτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση