GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδίκη πρώην προέδρου του Ηρακλή για πλαστά τιμολόγια

Ποια ποινή επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΓΣ Ηρακλής, Νίκο Παναγόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για πλαστά τιμολόγια ύψους 600.0...


Ποια ποινή επιβλήθηκε στον πρώην πρόεδρο του ΓΣ Ηρακλής, Νίκο Παναγόπουλο, ο οποίος κρίθηκε ένοχος για πλαστά τιμολόγια ύψους 600.000 ευρώ που χρησιμοποιήθηκαν σε ανακατασκευή δύο κλειστών γηπέδων.

"Μπήκα πλούσιος στον Ηρακλή και βγήκα φτωχός. Έβαζα χρήματα, έκανα ταμειακές διευκολύνσεις. Δεν έχω δει ποτέ τα τιμολόγια. Έμαθα για την ύπαρξη των τιμολογίων τέσσερα χρόνια μετά, ως αποτέλεσμα του ελέγχου, που ζήτησα εγώ ως πρόεδρος του ΓΣ", ήταν τα λόγια του.

Η ίδια ποινή επιβλήθηκε σ” έναν πρώην υπάλληλο του λογιστηρίου του ΓΣ Ηρακλής ενώ σε κάθειρξη 6 ετών για κατάρτιση πλαστών-εικονικών παραστατικών καταδικάστηκε ένας άλλος κατηγορούμενος. Ο τελευταίος εξέτιε ποινή για παρόμοια υπόθεση και επέστρεψε στη φυλακή.

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε και ο Χρήστος Στράντζαλης, γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Πανηλειακού, Γιώργου Στράντζαλη. Κρίθηκε αθώος για την κατάρτιση επτά πλαστών αποδείξεων τράπεζας, για τα οποία είχε απαλλαγεί και στο παρελθόν.

Πληροφορίες από voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση