GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι επιδρομές των Βρετανικών μαχητικών στο Ιράκ

Ένα ζεύγος βρετανικών μαχητικών Tornado εξαπέλυσε τις πρώτες επιδρομές εναντίον στόχων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ μετά τ...


Ένα ζεύγος βρετανικών μαχητικών Tornado εξαπέλυσε τις πρώτες επιδρομές εναντίον στόχων της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ μετά την έγκριση της διεξαγωγής πολεμικών επιχειρήσεων στην ιρακινή επικράτεια από το Κοινοβούλιο της Βρετανίας την περασμένη Παρασκευή, δήλωσε ο υπουργός Άμυνας της χώρας αυτής Μάικλ Φάλον.
«Αναγνώρισαν και επέδραμαν εναντίον της θέσης ενός βαρέος όπλου το οποίο απειλούσε τις κουρδικές δυνάμεις και κατόπιν επιτέθηκαν σε ένα οπλισμένο φορτηγάκι (του ΙΚ) στην ίδια περιοχή», είπε ο Φάλον σε δηλώσεις του στο BBC.
«Και τα δύο Τορνέιντο έχουν πλέον επιστρέψει με ασφάλεια στη βάση τους και η προκαταρκτική εκτίμηση για το αποτέλεσμα [των επιδρομών] είναι πως αμφότερες υπήρξαν επιτυχείς», πρόσθεσε ο ίδιος.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση