GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΩΡΑ: Συγκέντρωση μαθητών στο υπουργείο Παιδείας

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μαθητές από σχολεία της Παλλήνης.



Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Παιδείας πραγματοποιούν αυτή την ώρα μαθητές από σχολεία της Παλλήνης.

2 σχόλια

  1. ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΣ17 Οκτ 2014, 12:43:00 μ.μ.

    πεθανε ο γιαννης χαραλαμποπουλος, 95 χρονων:

    Ήταν καταφερτζής ο μακαρίτης! Κατά την διάρκεια του φονικότατου συμμοριτοπολέμου, όταν στα βουνά, στους κάμπους και στις πόλεις μάτωνε η Ελλάδα, ο Γιάννης Χαραλαμπόπουλος είχε κατορθώσει να την κοπανήσει από τον στρατό, στο πεζικό του οποίου ήταν αξιωματικός και να αποσταλεί με υποτροφία του Στρατού στo Ινστιτούτο Γούλιτς (Woolwich) της Μεγάλης Βρετανίας, όπου παρέμεινε καθ' όλη την διάρκεια της πολεμικής σύρραξης και μέχρι το τέλος της. Όταν επέστρεψε στην Ελλάδα μετετάγη από το κουραστικό πεζικό, στο νεοσύστατο ελιτίστικο τεχνικό σώμα (ΤΣ) του στρατού. Ο πρώτος του γάμος ήταν με ισραηλινή και ο δεύτερος με την αγαπημένη ανιψιά του πατριάρχη Ιεροσολύμων, κάτι που του έλυσε και το οικονομικό ζήτημα, γι' αυτό και την κοπάνησε από τον στρατό, δια της εθελουσίας και συνταξιούχος πλέον και μη έχοντας πεζές βιοτικές μέριμνες αναμίχθηκε στην πολιτική. Ως υπουργός δε, προκάλεσε σκάνδαλο αναγορεύοντας ...αντιστράτηγο τον αδελφό του, ο οποίος είχε φύγει και αυτός δια της εθελουσίας ως λοχαγός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνήσιος πασοκος. Στην οικονομα και την ξάπλα. Τώρα πήγαν στα ξεδελφακια τους τον ΣΥΡΙΖΑ και έχουν βάλει την ίδια κασέτα προπαγαντας ,για να ξανακυβερνησουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση