GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκλεψαν κάλτσες από εργοστάσιο και τις πωλούσαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ., κατά τ...



Στο πλαίσιο καθημερινών εποχούμενων περιπολιών και αστυνομικών ερευνών που διενεργούνται από τις Υπηρεσίες της Γ.Α.Δ.Θ., κατά το τελευταίο 24ωρο προέκυψαν τα ακόλουθα:

• Συνελήφθησαν πρωινές ώρες της 11-10-2014 στην περιοχή της Πολίχνης, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., τρεις άντρες ηλικίας 43, 25 και 27 ετών, καθώς σε έλεγχο φορτηγού αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν, ιδιοκτησίας του 43χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν (2) ηλεκτρογεννήτριες και (1) γερανός ανύψωσης εργαλείων, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν.

• Συνελήφθη μεσημβρινές ώρες χθες (11-10-2014), 19χρονος αλλοδαπός, διότι αφαίρεσε από κοινού με τρεις συνεργούς του, διάφορα είδη ένδυσης από εμπορικό κατάστημα στο κέντρο της πόλης. Επίσης, όπως προέκυψε από την περαιτέρω έρευνα, ο συλληφθείς, την 06-10-2014 αφαίρεσε μαζί με συνεργό του, ένα κινητό τηλέφωνο από κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης.

• Σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πλατείας Δημοκρατίας σε βάρος 36χρονου ημεδαπού για «Κλοπή», διότι όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, την 31-07-2014, αφαίρεσε από κατάστημα ψιλικών στο κέντρο της πόλης, ένα κινητό τηλέφωνο.

• Συνελήφθησαν πρωινές ώρες χθες (11-10-2014), στο κέντρο της πόλης, από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, 33χρονος Έλληνας και 41χρονος ομογενής, διότι διέθεταν προς πώληση σε διερχόμενους πολίτες, συνολικά (1.589) ζεύγη κάλτσες, τα οποία όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, εκλάπησαν από εργοστάσιο στην περιοχή της Σίνδου, τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους.

Οι συλληφθέντες και οι σχηματισθείσες δικογραφίες θα αποσταλούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση