GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς κατάφερε η Μαρία Μπεκατώρου να «αναστατώσει» τη συναυλία του Σάκη Ρουβά; [video]

Ένα φινάλε γεμάτο εκπλήξεις επεφύλασσε το βράδυ του Σαββάτου ο Σάκης Ρουβάς για την ολοκλήρωση του The Ace of Hearts Tour...Μία...



Ένα φινάλε γεμάτο εκπλήξεις επεφύλασσε το βράδυ του Σαββάτου ο Σάκης Ρουβάς για την ολοκλήρωση του The Ace of Hearts Tour...Μία από αυτές ήταν και η εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου, η οποία «αναστάτωσε» τον κορυφαίο Έλληνα star πάνω στη σκηνή. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο Σάκης ζήτησε μια κοπέλα για να ανέβει στη σκηνή. Τότε, άνθρωποι του Αντ1 που βρίσκονταν μπροστά από τη σκηνή, όπως ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη και κάποιοι ακόμα πρότειναν στον τραγουδιστή να ανεβάσει on stage την παρουσιάστρια.
Εκείνος δέχτηκε και με έντονη δόση χιούμορ τη ρώτησε από ποιο μέρος της Ελλάδας προέρχεται κι αν θα τον συνοδεύσει σε ένα τραγούδι.
Η Μαρία Μπεκατώρου, χωρίς ίχνος κόμπλεξ, φορώντας αθλητικά και με ελάχιστο μακιγιάζ, δε δίστασε να πει το «ναι» και υπέδειξε στον Σάκη να τραγουδήσουν μαζί ένα κομμάτι που ήταν παραδοσιακή καντάδα, γνωστή κυρίως στα Επτάνησα με τίτλο «Απόψε την κιθάρα μου».
Έτσι, ανέβηκαν μαζί στη σκηνή και με τις απαραίτητες οδηγίες από την παρουσιάστρια ξεσήκωσαν το κοινό.
Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε αποκλειστικά το Peoplegreece.com:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση