GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλλοδαπός με 18… πρόσωπα συνελήφθη στο Ηράκλειο!

Μέλος κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών θεωρούν οι αρχές του Ηρακλείου ένα νεαρό αλλοδαπό που υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρ...


Μέλος κυκλώματος διακίνησης παράνομων μεταναστών θεωρούν οι αρχές του Ηρακλείου ένα νεαρό αλλοδαπό που υποβλήθηκε σε έλεγχο από άνδρες της Ασφάλειας του Λιμενικού στο λιμάνι της πόλης και αποδείχθηκε ότι είχε 18… διαφορετικές «πρόσωπα»!
Όταν οι λιμενικοί ζήτησαν τα στοιχεία του 32χρονου, εκείνος έδειξε ένα διαβατήριο που είχε μαζί του. Μέσα στη βαλίτσα που μετέφερε, όμως, υπήρχαν άλλες… 17 ταυτότητες και μαζί με αυτές 19 ακτοπλοϊκά εισιτήρια της γραμμής Πειραιάς- Ηράκλειο, τα οποία δεν έχει εξακριβωθεί ακόμη σε ποιους ανήκαν!
Ο νεαρός συνελήφθη και κρατείται στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Ηρακλείου, όπου διενεργείται προανάκριση, ενώ οι ταυτότητες και τα εισιτήρια κατασχέθηκαν. Μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του, θα παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση