GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

3η Πανελλήνια συνάντηση World of Warcraft

Με την ευκαιρία του νέου expansion του μεγαλύτερου MMORPG στον κόσμο “WORLD OF WARCRAFT”: το ‘Warlords of Draenor’, διοργανώνετ...


Με την ευκαιρία του νέου expansion του μεγαλύτερου MMORPG στον κόσμο “WORLD OF WARCRAFT”: το ‘Warlords of Draenor’, διοργανώνεται πάλι μετά από 4 χρόνια Πανελλήνια συνάντηση παικτών WoW και φίλων του online gaming το Σάββατο στις 20:00 στο bar-club EXCALIBUR-AVALON στο Ψυρρή.

Την συνάντηση στην Ελλάδα υποστηρίζει η ίδια η Blizzard και αρκετοί ακόμα χορηγοί, ενώ όπως και στις προηγούμενες συναντήσεις θα μοιραστούν δώρα μετά από κλήρωση.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φίλους του online gaming να γνωριστούν μεταξύ τους, να συζητήσουν για τις εμπειρίες τους και να ανταλλάξουν νέα για το αγαπημένο τους παιχνίδι, με φόντο το ατμοσφαιρικό περιβάλλον του Excalibur Avalon, με πολύ ποτό, φαγητό, και ατελείωτη μουσική.

Ειδικά για την μέρα – ξεχωριστός τιμοκατάλογος με εξαιρετικές τιμές, και ονόματα φαγητών/ποτών από το World of Warcraft! Η είσοδος στην συνάντηση είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους.

Πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση