GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάτρα: Μαχαιρώματα μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της πόλης...

Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας αργά χθες το βράδυ όταν και σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο ...



Συναγερμός σήμανε στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαίας αργά χθες το βράδυ όταν και σημειώθηκε συμπλοκή μεταξύ αλλοδαπών στο κέντρο της Πάτρας και συγκεκριμένα στην πλατεία Τριών Συμμάχων.

Το περιστατικό, όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes, έγινε λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής, όταν οι δύο λογομάχησαν με αποτέλεσμα ο ένας να βγάλει ένα αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι και να τραυματίσει τον δεύτερο.

Ο δράστης εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση ενώ το θύμα, το οποίο, ευτυχώς τραυματίστηκε ελαφρά, κατευθύνθηκε στην Αστυνομία όπου και κατήγγειλε το περιστατικό και ενημέρωσε για τα στοιχεία και τα χαρακτηριστικά του νεαρού δράστη, ο οποίος είναι ομοεθνής του.
Άμεσα ξεκίνησαν αναζητήσεις του νεαρού από τους αστυνομικούς σε διάφορα σημεία της πόλης.

1 σχόλιο

  1. Φαντάζει η μόνη λύση να φύγεις για άλλη χώρα. Αφού κάθε ανθρώπινο πλάσμα, πού δεν το θέλει κανείς, όπου πάει είναι πρόβλημα για τούς άλλους, δεν έχει εργασθεί ποτέ του, από παράδοση, η κουλτούρα και ο πολιτισμός τους, τελείως διαφορετικές από εμάς, ανήκουν σε θρησκείες πού δεν τούς αφήνει να προσαρμοσθούν αλλά και να επιβάλουν τον δικό τους, αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν απλά να βρούνε φαγητό δωρεάν και ότι άλλο μπορούν να αρπάξουν. Και αντί να τούς περιορίσουν σε ένα χώρο να τούς σιτιζουν, τους έχουν και περιφεροντε μεταξύ των πολιτών, αφραγκοι χωρίς την παραμικρή προοπτική. Αυτό πού λέμε φτωχοδιαβολοι με όλη την σημασία. Τώρα μάλιστα πού επανέρχονται οι πρωτομαστοροι του στρατού κατοχής, τα λαμόγια του Ανδρέα, θα έχουμε λαθρομετανάστες μερικά εκατομμύρια. Να πάρουν την υπηκοότητα και να μπορούν να αλλάξουν τον εκλογικό χάρτη τής χώρας. Από την πίσω πόρτα. Νατοι πετιούνται. Γιατί δεν υπάρχει εναλλακτικό κόμμα, εναλλακτική λύση. Οπου βρίσκεται ο πελατειακές φασισμός, η κλεπτοκρατεια, η πολιτική ηλιθιότητα. Με την παντελή έλλειψη συντάγματος. Το μπουρδελο η Ελλάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση