GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καταδικάστηκαν οι δολοφόνοι του ηλικιωμένου

Παρά το ότι του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, δεν γλίτωσε την καταδίκη σε κάθειρξη 25 ετών ο 20χρονος βασικό...


Παρά το ότι του αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της μετεφηβικής ηλικίας, δεν γλίτωσε την καταδίκη σε κάθειρξη 25 ετών ο 20χρονος βασικός κατηγορούμενος για τη δολοφονία ενός 79χρονου μέσα στο σπίτι του στους Κάτω Αμυγδάλους της Νεάπολης Λασιθίου, τον Σεπτέμβριο του 2013.
Εφέσιμη ποινή φυλάκισης πέντε ετών και έξι μηνών προς 10 ευρώ την ημέρα επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 23χρονο συνεργό του, ενώ ο 19χρονος που κατηγορούνταν για την ίδια υπόθεση κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της άμεσης συνέργειας σε ληστεία. Η εισαγγελέας είχε προτείνει ενοχή και για τους τρεις νεαρούς κατηγορούμενους.
Στην απολογία του ο 20χρονος δήλωσε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, όπως και οι άλλοι δύο. Οι δύο καταδικασθέντες, που είχαν μπει μαζί του στο σπίτι του ηλικιωμένου για να τον ληστέψουν αφού πρώτα σκότωσαν τον σκύλο του, τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου επειδή δεν βρήκαν χρήματα και όταν ξεψύχησε έβαλαν φωτιά στο σπίτι για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους με αποτέλεσμα να απανθρακωθεί η σορός του.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση