GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H αλήθεια για την selfie του Ομπάμα στην κηδεία του Νέλσον Μαντέλα...

Ελάχιστες φωτογραφίες selfie έχουν προκαλέσει τόσες συζητήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Πριν...

Ελάχιστες φωτογραφίες selfie έχουν προκαλέσει τόσες συζητήσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.
Πριν...
από ένα χρόνο περίπου, τον Δεκέμβριο του 2013, στην επιμνημόσυνη τελετή του Nelson Mandela η πρωθυπουργός της Δανίας Helle Thorning-Schmidt τράβηξε μια φωτογραφία με τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Barack Obama και τον Βρετανό πρωθυπουργό David Cameron.
Η φωτογραφία αυτή είχε ως αποτέλεσμα αφενός να φέρει την Helle Thorning-Schmidt στο επίκεντρο της δημοσιότητας, αφετέρου να ενοχλήσει την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ Michelle Obama.
Πώς πραγματικά όμως τραβήχτηκε η φωτογραφία;
Ο Stephen Kinnock, σύζυγος της πρωθυπουργού της Δανίας, μίλησε για το θέμα σε συνέντευξή του στην βρετανική Huffington Post.
Η Helle Thorning-Schmidt καθόταν και μιλούσε με τον Αμερικανό Πρόεδρο. Κατά την συζήτηση προέκυψε η ιδέα να βγάλουν οι δύο τους μια φωτογραφία. Ξαφνικά, εμφανίστηκε απρόσκλητος ο Βρετανός πρωθυπουργός David Cameron ο οποίος έσπρωξε, όπως ισχυρίζεται ο Stephen Kinnock, την σύζυγό του, ώστε να βγει και αυτός στη φωτογραφία.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Cameron είχε δώσει μια διαφορετική εκδοχή. Στο Βρετανικό Κοινοβούλιο είχε δηλώσει πως είχε προσκληθεί να βγει στη φωτογραφία και από ευγένεια είπε ναι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση