GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βόμβα! Ποιοι βουλευτές ζητούν εκλογή Προέδρου τώρα και κάλπες αργότερα, εντός του 2015...

Ενα κείμενο  διακινείται στη Βουλή με τίτλο «Πρόταση για εθνική συμφωνία – συνεννόηση». Στο κείμενο ζητείται εθνική συνεννόηση προκειμέν...

Ενα κείμενο  διακινείται στη Βουλή με τίτλο «Πρόταση για εθνική συμφωνία – συνεννόηση».
Στο κείμενο ζητείται εθνική συνεννόηση προκειμένου να ξεκινήσει η Συνταγματική αναθεώρηση, αλλά και εκλογή Πρόεδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή.Επίσης θα περιγράφεται ένα σαφές χρονοδιάγραμμα για διεξαγωγή εκλογών εντός του 2015 μετά την ολοκλήρωση της Συνταγματικής αναθεώρησης.
Πληροφορίες αναφέρουν πως βουλευτές από την ΔΗΜΑΡ και από την Κοινοβουλευτική ομάδα των Ανεξάρτητων Δημοκρατικών βουλευτών ετοιμάζουν σχετική  επιστολή, την οποία σχεδιάζουν να καταθέσουν μέσα στις επόμενες ημέρες στον Πρόεδρο της Βουλής.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν με το κείμενο συντάσσονται οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ Νίκος Τσούκαλης, Νίκη Φούντα και Θωμάς Ψύρρας. Από τους ανεξάρτητους βουλευτές ο Σπύρος Λυκούδης, ο Γρηγόρης Ψαριανός ο Βασίλης Οικονόμου, ο Χρήστος Αηδόνης, ο Πάρις Μουτσινάς, ο Γιώργος Κασαπίδης, και ο Γιάννης Κουράκος, ενώ από το ΠΑΣΟΚ φέρονται να διάκεινται θετικά ο Νίκος Σηφουνάκης και ο Δημήτρης Κρεμαστινός. Κανείς, βέβαια δεν μπορεί να προδικάσει  κατά πόσον οι βουλευτές θα προχωρήσουν στην υπογραφή της επιστολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση