GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάρτι φοροδιαφυγής στη Σάμο: Έξι γιατροί νοσοκομείου και ο διευθυντής βρέθηκαν με 2,7 εκατ. ευρώ

Το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ ξέχασαν να δηλώσουν έξι γιατροί του νοσοκομείου Σάμου και ένας πρώην διοικητικός διευθυντής Πιο συγκεκρι...


Το ποσό των 2,7 εκατ. ευρώ ξέχασαν να δηλώσουν έξι γιατροί του νοσοκομείου Σάμου και ένας πρώην διοικητικός διευθυντής

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα διενεργήθηκε μετά από εισαγγελική παραγγελία για προκαταρκτική εξέταση σχετικά με περιπτώσεις διαφθοράς, κατασπατάλησης δημοσίου χρήματος και αδικαιολόγητου πλουτισμού από έξι γιατρούς και έναν πρώην διοικητική διευθυντή του γενικού νοσοκομείου Σάμου.

Από την άρση του φορολογικού και τραπεζικού απορρήτου για την περίοδο από το 2005 έως το 2011, προέκυψε αναντιστοιχία μεταξύ των δηλωθέντων εισοδημάτων και των τραπεζικών καταθέσεων στους λογαριασμούς τους.

Η διαφορά που διαπιστώθηκε ξεπερνά τα 2,7 εκατ. ευρώ και συνεπάγεται ότι απέκρυψαν εισοδήματα, με την φοροδιαφυγή να είναι εκτεταμένη.

Για τα αποτελέσματα της έρευνας ενημερώθηκε η αρμόδια εισαγγελία Πρωτοδικών και η αρμόδια ΔΟΥ, η οποία θα προχωρήσει σε περαιτέρω φορολογικό έλεγχο στα προαναφερόμενα πρόσωπα.

Πηγή: www.news247.gr

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση