GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Bitcoin για αγορές στα Microsoft και Xbox Stores

Η Microsoft έχει προσθέσει το Bitcoin, σε όλους τους λογαριασμούς χρηστών των υπηρεσιών της. Πλέον οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν fun...

Η Microsoft έχει προσθέσει το Bitcoin, σε όλους τους λογαριασμούς χρηστών των υπηρεσιών της. Πλέον οι χρήστες μπορούν να προσθέτουν funds στους λογαριασμούς τους και να κάνουν ψηφιακές αγορές από τα Windows, Windows Phone, Xbox Games, Xbox Music, και Xbox video, online καταστήματα.
Η υποστήριξη της υπηρεσίας περιορίζεται μέχρι στιγμής στο να μπορεί ο χρήστης να προσθέτει έτοιμα ποσά στο λογαριασμό του, ενώ δεν υπάρχει καμία επιλογή για άμεση αγορά. Μέχρι και $100 μπορεί να προσθέσει ο χρήστης τη φορά και επί του παρόντος η επιλογή είναι διαθέσιμη μόνο στους λογαριασμούς από ΗΠΑ. Η υποστήριξη της υπηρεσία έρχεται μέσω BitPay, όπως και οι υπόλοιπες υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της PayPal και Newegg, που επίσης χρησιμοποιούν τον ίδιο μεσολαβητή.
Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει κάποια σχέδια αυτή τη στιγμή για να προσθέσει υποστήριξη για Linden δολάρια, InterStellar Kredits ή Project Entropia Dollars.
Για να προσθέσει κάποιος funds στο Microsoft λογαριασμό του, αρκεί να κάνει sign in στο account του, να επιλέξει Payment options και redeem στην υπηρεσία και αφού επιλέξει το default ποσό που επιθυμεί να ολοκληρώσει τη συναλλαγή αυτή. Φυσικά και εδώ ισχύουν οι γνωστοί όροι χρήσης της υπηρεσίας.
Αναλυτικές οδηγίες μπορεί κανείς να βρει στο επίσημο website της Microsoft, στη κατηγορία commerce από το μενού του account.
Πηγή: SecNews

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση