GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντιπαράθεση Παυλόπουλου – Μπαλάφα για την προεδρική εκλογή

Οι πολιτικές εξελίξεις λίγες ώρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για πρόεδρο της Δημοκρατίας βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της ραδιοφωνικής...


Οι πολιτικές εξελίξεις λίγες ώρες πριν από την πρώτη ψηφοφορία για πρόεδρο της Δημοκρατίας βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της ραδιοφωνικής αντιπαράθεσης στον «αέρα» του realfm 97,8.
Ο βουλευτής της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος και το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Στο ερώτημα γιατί κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση δεν συνομιλούν για να ψηφίσουν μαζί πρόεδρο της Δημοκρατίας, να προχωρήσουν τη συνταγματική αναθεώρηση στη Βουλή, έχοντας ανακοινώσει εκ των προτέρων ημερομηνία εκλογών, εντός του 2015 λίγους μήνες μετά την εκλογή προέδρου, ο κ. Παυλόπουλος ανέφερε:
«Η αλήθεια είναι ότι οι γέφυρες έχουν κοπεί από την απόλυτη στάση της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
είδατε από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης έστω και καθ΄υποφοράν να δέχεται μια τέτοια συζήτηση;
Μιλάμε για μια απόλυτη θέση, η οποία λέει ούτε λίγο ή πολύ Βρίσκω ευκαιρία με την αφορμή προεδρική εκλογή να ρίξω την κυβέρνηση.
Αν, όμως, το προτείνει κάποιος, από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα μπορούσε να αφήσει το παράθυρο ανοιχτό, το έκλεισε.
Θυμούμαι πάντοτε και πρέπει ο ΣΥΡΙΖΑ να το θυμάται καλά Ποια ήταν η στάση του Κώστα Καραμανλή τον Φεβρουάριο 2009 προκάλεσε μια τέτοια συζήτηση που απέρριψε ο κ. Παπανδρέου».
«Από την πλευρά μας», είπε ο κ. Μπαλάφας, «για το ζήτημα της συνταγματικής αναθεώρησης, το οποίο ιεραρχούμε πάρα πολύ ψηλά, θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια τα συνταγματικά και τα χρονικά, τα προβλεπόμενα, να μπει σε μια σειρά όταν με το καλό ο ελληνικός λαός ταχθεί υπέρ μιας δημοκρατικής, κυβερνητικής αλλαγής.
Όταν είχαμε πάει στον κ. Παπούλια πριν από καιρό, δεν είχαμε πει ακριβώς αυτό, αλλά μιλήσαμε για μια προσπάθεια συνεννόησης.
Βέβαια το λέγαμε ανάποδα. Να πάει μετά η εκλογή, αλλά να μιλήσουμε από τώρα για την ημερομηνία της εκλογικής μάχης. Δυστυχώς η ιστορία του πρόεδρου της Δημοκρατίας ενεπλάκη αναγκαστικά με το ζήτημα της απαλλαγής της χώρας από μια κυβέρνηση που εφαρμόζει μια άγρια υφεσιακή πολιτική που είναι καταστροφική για τον κόσμο και ταπεινωτική χαρά.»

1 σχόλιο

  1. 3.000.000 € ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ "ΝΟΝΟΙ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΕΝΑΝ ΑΘΛΙΟ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟ ΤΩΝ ROTHSCHILD !!
    ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση