GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ο Τσίπρας συνεχίζει να τορπιλίζει κάθε προσπάθεια εξόδου από το μνημόνιο»

Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την ομιλία το...



Πυρά κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, με αφορμή την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο 25ο συνέδριο του Ελληνο-αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου.

«Σε ρόλο σαμποτέρ της χώρας και της οικονομίας της, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τορπιλίζει κάθε προσπάθεια εξόδου από το μνημόνιο, εκμεταλλευόμενος κάθε ευκαιρία. Μετά από τη γνωστή αποστολή του τρόμου στο Σίτι του Λονδίνου, ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να απειλεί και να ερεθίζει τους πάντες και τα πάντα. Από το περασμένο Σάββατο, το καταστροφικό του έργο έχει κορυφωθεί με τέσσερις εμπρηστικές ομιλίες και μια συνέντευξη. Αυτή τη φορά, σειρά είχε το Συνέδριο του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου. Όπου, πάλι περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα την κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, στέλνοντας ξανά μηνύματα τρόμου σε αγορές και επενδυτές. Έχει τόσο στερέψει από ιδέες και συνθήματα που είχε μάλιστα το θράσος να μιλήσει και για «μια νέα Ελλάδα». Με τη διαφορά ότι η δική του «νέα Ελλάδα», είναι η Ελλάδα της χρεοκοπίας και του ξαφνικού θανάτου. Και ένα τελευταίο: Ο κ. Τσίπρας υποκριτικά θρηνεί σήμερα για τον τουρισμό. Όλοι γνωρίζουμε πως το κόμμα του σταθερά καταγγέλλει τους ξενοδόχους και το «all inclusive» και επίσημα υποστηρίζει πως «ούτε η ‘’άνοδος του τουρισμού’’ μπορεί να ταυτίζεται με την ‘’ανάπτυξη” στη χώρα, ούτε επ' ουδενί, ο τουρισμός να θεωρείται “βαριά βιομηχανία”» τόνισε η κ. Βούλτεψη.

2 σχόλια

  1. Μωρή πετσάφω αυτά που λες τα περνάς πρώτα από τον κώλο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι αποστάτες του 1965 στιγματίστηκαν αιώνια. Οι νέοι που ετοιμάζονται, ας σκεφτούν την υστεροφημία τους. Με τα νέα μέτρα που έρχονται, κάθε μέρα παράτασης στη συγκυβέρνηση θα χρεώνεται σε αυτούς και θα πάρουν πάνω τους τις ΚΑΤΑΡΕΣ ενός ολόκληρου λαού !

    Εκτός αν πουν κάτι που ειπώθηκε και παλιά : " το αίμα των αθώων Ελλήνων πάνω σε αυτούς και στα παιδιά τους" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση