GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιοβανόπουλος θα "συγκρίνει" ενδεχόμενη πρόταση της ΝΔ με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και θα... αποφασίσει! - ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους άλλαξε τη στάση του στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ψήφισε "ναι...


Ο Γιοβανόπουλος θα συγκρίνει ενδεχόμενη πρόταση της ΝΔ με αυτή του ΣΥΡΙΖΑ και θα... αποφασίσει! - ΒΙΝΤΕΟ

Τους λόγους για τους οποίους άλλαξε τη στάση του στη δεύτερη ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας και ψήφισε "ναι" εξήγησε ο ανεξάρτητος βουλευτής, Κώστας Γιοβανόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
Ο κ. Γιοβανόπουλος ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Δεν άλλαξε κάτι. Στην πρώτη διαδικασία απείχα, γιατί ήθελα να καταδείξω ότι το σύστημα εκλογής ενός Προέδρου της Δημοκρατίας θα πρέπει να είναι συναινετικό. Η επιλογή μου ήταν να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, γιατί αυτή είναι η άποψή μου. Δεν μπορούμε να πάμε με φανατισμούς, με εγωισμούς, εδώ πρέπει να βρούμε τι μας ενώνει».
Σε ερώτηση, αν θα ήταν θετικός σε ενδεχόμενη πρόταση της ΝΔ να κατέβει υποψήφιος στις εκλογές, ο ανεξάρτητος βουλευτής απάντησε: «Θα τη συγκρίνω με την πρόταση που μπορεί να μου κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι πολύ φρέσκος στην πολιτική, για να μπορώ να εικάζω ή να κάνω συζητήσεις. Είναι τα πράγματα πάρα πολύ άγρια, αυτή την ώρα, για πάρα πολλούς συμπολίτες μας».
Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

1 σχόλιο

  1. Και "τυχαία" θα βρει τη πρόταση της ΝΔ ... καλύτερη !

    Ε,ρε δούλεμα προς τους ψηφοφόρους. Ε, και να μην εκλεγεί, στο μέλλον, κάπου θα τον βολέψουν κι αυτόν...

    Αγκαλιά με Ψαριανό και Μπούκουρα, για τη "συνείδηση" ρε γαμώτο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση