GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Προτεραιότητα να αποκαταστήσουμε τις αδικίες

Την δέσμευσή του να αποκατασταθούν με ταχείς ρυθμούς οι αδικίες που προκάλεσε η κρίση εξέφρασε ο πρωθυπουργός. Σε μήνυμα του με αφο...


Την δέσμευσή του να αποκατασταθούν με ταχείς ρυθμούς οι αδικίες που προκάλεσε η κρίση εξέφρασε ο πρωθυπουργός.
Σε μήνυμα του με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία, ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε ότι αναδεικνύεται «το χρέος που έχουμε όλοι, κάθε μέρα του χρόνου, απέναντι σε συνανθρώπους μας με ειδικές ανάγκες».
«Χρέος που», όπως είπε, «γίνεται ακόμη πιο βαρύ στις δύσκολες μέρες που έφερε η οικονομική κρίση στον Τόπο μας».
Όπως πρόσθεσε, «πολιτεία και πολίτες υποχρεούμαστε να εξαντλήσουμε κάθε προσπάθεια για την εξασφάλιση ίσων δικαιωμάτων στα Άτομα με Αναπηρία, τη διευκόλυνση της καθημερινότητάς τους, την προσβασιμότητά τους παντού. Ιδίως μάλιστα στην Παιδεία, την Υγεία, τον Πολιτισμό και την Εργασία».
Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, «τώρα που η οικονομία μας σταθεροποιείται, αποτελεί χρέος και προτεραιότητά μας να αποκαταστήσουμε με ταχείς ρυθμούς και τις αδικίες που προκάλεσε η κρίση.
«Στόχος μας», κατέληξε ο κ. Σαμαράς, «είναι να μπει τέλος σε κάθε αποκλεισμό και να διασφαλιστεί η πιο πλατιά κοινωνική συμμετοχή των Ατόμων με Αναπηρία, αλλά και η ενεργός συμμετοχή τους σε κάθε διαδικασία λήψης αποφάσεων. Ας ενώσουμε όλοι τις δυνάμεις μας στην ίδια κατεύθυνση».
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση