GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσάκωσαν τον «ποντικό» των νοσοκομείων

Στη φάκα έπεσε ένας από τους δεκάδες «μακρυχέρηδες» που δρουν ανενόχλητοι στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, ξαφρίζοντας τα υπάρχοντα ασθ...


Στη φάκα έπεσε ένας από τους δεκάδες «μακρυχέρηδες» που δρουν ανενόχλητοι στα νοσοκομεία του Ηρακλείου, ξαφρίζοντας τα υπάρχοντα ασθενών και συνοδών. Όπως διαπιστώθηκε, μάλιστα, δεν έκανε… διακρίσεις και χτυπούσε και στα δυο νοσοκομεία της πόλης!
Ο 27χρονος «ποντικός» έπεσε στην παγίδα που είχαν στήσει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, που περιπολούν διακριτικά στους διαδρόμους του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου. Μόλις άρπαξε το κινητό και το tablet μιας 31χρονης και το κινητό μιας 34χρονης που νοσηλεύονταν στον ίδιο θάλαμο, τον τσάκωσαν επ” αυτοφώρω με τα κλοπιμαία στην τσέπη.
Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι το περασμένο Σάββατο ο 27χρονος είχε… «βάρδια» στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, από ένα θάλαμο του οποίου «βούτηξε» το κινητό μιας 63χρονης το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και της επιστράφηκε. Κατά τη σύλληψή του, ο νεαρός δράστης είχε πάνω του 35 ηρεμιστικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή κι έτσι ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου του άσκησε δίωξη για κλοπή και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. Η έρευνα συνεχίζεται για την πλήρη εξιχνίαση της δράσης του.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση