GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Παππάς για Στουρνάρα: Έχει υπερβεί τα εσκαμμένα

Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππά...


Μιλώντας στον realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς αναφέρθηκε στις δηλώσεις του διοικητή της ΤτΕ.
«Ο κ. Στουρνάρας έκανε παράβαση του καταστατικού της Τράπεζας. Και εννοώ και ως προς την υποχρέωση για την πολιτική ουδετερότητα και ως προς την υποχρέωση να διαμορφώνει κλίμα ηρεμίας σε σχέση με το τραπεζικό σύστημα και την εγγύηση των καταθέσεων των πολιτών.
Έχει υπερβεί τα εσκαμμένα. Νομίζω ότι αυτό έχει να κάνει μάλλον με τις δικές του πολιτικές φιλοδοξίες.
Εμείς κάναμε το αυτονόητο, ανταλλάξαμε απόψεις με τον προηγούμενο διοικητή της κεντρικής Τράπεζας, ο οποίος διαχειρίστηκε μια κατάσταση το 2012, η οποία ήταν πολύ πιο κρίσιμη όπως έχουμε μάθει εκ των υστέρων, είπε ο κ. Παππάς.
Στο ερώτημα αν ο κ. Προβόπουλος διαχειρίστηκε καλά την κατάσταση, ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα ανέφερε:
«Δεν ακούσαμε τότε τον κ. Προβόπουλο και αυτό πρέπει να το πούμε. Εμείς είμαστε μια παράταξη που έχει ασκήσει δριμεία κριτική στις επιλογές της κεντρικής Τράπεζας.
Η κριτική μας για την εφαρμοζόμενη πολιτική παραμένει ισχυρή και σταθερή και αφορά τους πάντες, όσους την υπηρετούν και την υπηρέτησαν στο παρελθόν.
Σε αυτό το κρίσιμο ζήτημα και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε και για ανθρώπους με τους οποίους δεν συμφωνούμε στα λίγα ή στα περισσότερα δεν είχαμε την προχθεσινή αντίστοιχου τύπου τοποθέτηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *