GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ενίσχυση των Βιβλιοθηκών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Πεντέλης

Για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Πεντέλης, ο Δήμαρχος εξασφάλισε την ευγενική χορηγία του συμπο...



Για την ενίσχυση των βιβλιοθηκών των Σχολικών Μονάδων του Δήμου Πεντέλης, ο Δήμαρχος εξασφάλισε την ευγενική χορηγία του συμπολίτη μας μεγαλοεκδότη Αθανασίου Ψυχογιού.

Έτσι, στις 9 Δεκεμβρίου 2014 παραδόθηκαν στη Διευθύντρια του Νηπιαγωγείου Δ.Κ. Πεντέλης, στη Διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Δ.Κ. Πεντέλης και στους Διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου, βιβλία εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ, προκειμένου να εμπλουτιστούν οι βιβλιοθήκες των Σχολείων μας.

Ο Δήμαρχος Πεντέλης κος Δημήτρης Στεργίου – Καψάλης εξέφρασε εγγράφως τις ευχαριστίες του προς τον συμπολίτη εκδότη κον Αθανάσιο Ψυχογιό και δήλωσε τα εξής: «Η χορηγία τιμά αυτόν που την κάνει και στηρίζει την κοινωνική συνοχή. Έχει δε, ιδιαίτερη αξία όταν αυτή γίνεται για τα παιδιά που αποτελούν την Ελπίδα μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση