GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ντοκουμέντο απο τα αρχεία της NASA: Πήγαν στη Σελήνη και αυτό που είδαν... [video]

Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό απο τα αρχεία της NASA. Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, στο φεγγάρι...υπάρχουν βάσεις εξωγήινω...


Το βίντεο είναι πέρα για πέρα αληθινό απο τα αρχεία της NASA. Όπως αποκαλύπτει το trikalaweb, στο φεγγάρι...υπάρχουν βάσεις εξωγήινων με απίστευτα τεχνολογικά μέσα που θα τα δείτε στο παρακάτω βίντεο. Από το 1972 και μετά, δεν ξαναπάτησε άνθρωπος πάνω στη Σελήνη.

2 σχόλια

  1. THANKS FOR WATCHING, ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΠΡΟΚΑΤ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΠΟ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΝΟΜΙ.ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΟΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΟΥΦΑ.ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΖΟΥΜΑΡΙΣΜΑ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΦΛΟΥ.ΔΗΛ.Ο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΜΕΡΑΣ ΗΤΑΝ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΝΑ ΝΕΤΑΡΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΑΡΕ.ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΛΑΒΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΤΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ανθρωπος δεν πατησε ποτε την σεληνη
    γιατι
    απλουστατα
    ΠΟΤΈ
    δεν πηγε στη σεληνη
    ποτε
    δεν ξεφυγε απο τη ΜΑΓΝΗΤΟΣΦΑΙΡΑ (γι αυτο υπηρχε και αμεση ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ!)
    γιατι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να ΕΠΙΒΙΩΣΗ!
    ΟΛΑ τα αλλα ειναι ΜΠΟΥΡΔΕΣ της ΝΑΣΑ για να ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ ζεστο χρημα!
    Τη ΔΕΥΤΕΡΗ φορα που προσπαθησαν να απογειωσουν ενα διαστημοπλοιο, ανατιναχτηκε και σκοτωθηκαν ΟΛΟΙ οι αστραναυτες!
    Απο τοτε καμια αλλη προσπαθεια δεν εγινε! ΑΥΤΟ αποδειχνει ποσο ΑΣΧΕΤΟΙ και ΑΧΡΗΣΤΟΙ και ΨΕΥΤΕΣ ειναι οι επιστημονες της ΝΑΣΑ! Εμεις ομως ειμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, οχι αμερικανακια γι αυτο και ΔΕΝ μασαμε!
    ______________

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

    Η ατμόσφαιρα της γης ξεκινάει με το στρώμα της τροπόσφαιρας και φτάνει ως τα 12 με 16 χιλιόμετρα όπου βρίσκεται η τροπόπαυση .Ακολουθεί το στρώμα της στρατόσφαιρας που φτάνει ως τα 50 χιλιόμετρα περίπου όπου βρίσκεται η στρατόπαυση, το στρώμα της μεσόσφαιρας που φτάνει ως τα 80 χιλίομετρα στην μεσόπαυση ,η θερμόσφαιρα που φτάνει στα 400 χιλιόμετρα όπου βρίσκεται η θερμόπαυση και τέλος είναι η εξώσφαιρα πάνω από τα 400-500 χιλιόμετρα .

    Από τα 70 μέχρι τα 300 χιλιόμετρα περίπου γίνεται μερικός ιονισμός των ατμοσφαιρικών συστατικών από την ακτινοβολία του ήλιου και από σωματίδια που εκπέμπονται από τον ήλιο. Η περιοχή αυτή ονομάζεται ιονόσφαιρα . Μαγνητόσφαιρα ονομάζεται η περιοχή πέρα από τα 1000 χιλιόμετρα μέχρι μια απόσταση 10 γήινων ακτίνων (μαγνητόπαυση) από την φωτεινή πλευρά της γης .Σε αυτή την περιοχή η κίνηση των σωματιδίων καθορίζεται από το μαγνητικό πεδίο της γης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση