GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Pulse: Κλείνει την «ψαλίδα» η ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ

Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων μειώθηκε από τις 5 στις 4,5 ποσοστιαίες μονάδες - Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνη...

Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων μειώθηκε από τις 5 στις 4,5 ποσοστιαίες μονάδες - Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς
Πρωτιά του ΣΥΡΙΖΑ με μικρή μείωση της διαφοράς από τη ΝΔ, σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα, καταγράφεται στην εβδομαδιαία δημοσκόπηση της Pulse για την εκπομπή Evening Report του Action24.
Ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται στην πρόθεση ψήφου με 27,5% έναντι 23% της Νέας Δημοκρατίας, ενώ τρίτο κόμμα είναι το ΠΑΣΟΚ με 7%. Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων μειώθηκε από τις 5 στις 4,5 ποσοστιαίες μονάδες, σε σχέση με την έρευνα της περασμένης εβδομάδας. Τέταρτο κόμμα είναι το Ποτάμι με 6,5%, και ακολουθούν: Χρυσή Αυγή με 6%, ΚΚΕ 5,5%, ΑΝΕΛ 3,5%, ΔΗΜΑΡ 1% και άλλο κόμμα 5%.
Καταλληλότερος πρωθυπουργός θεωρείται ο Αντώνης Σαμαράς με 32% έναντι 28% του Αλέξη Τσίπρα, ενώ η παράσταση νίκης είναι υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ με 61% έναντι 26% της ΝΔ.
Το 38% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι η ρευστότητα και η αβεβαιότητα στην πολιτική σκηνή κάνουν ζημιά στην οικονομία και στις διαπραγματεύσεις. Το 42% των ερωτηθέντων επιθυμούν σκληρή διαπραγμάτευση αλλά και συνεννόηση με την τρόικα, το 50% των ερωτηθέντων επιθυμούν να αποφύγει η χώρα τις πρόωρες εκλογές, ενώ διχασμένη είναι η κοινή γνώμη σε ότι αφορά την επίδραση που είχαν στον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ οι επαφές στελεχών του στο Λονδίνο.

2 σχόλια

  1. Να είστε καλά γελάσαμε και σήμερα με τα ανεκδοτάκια σας, "μικραίνει η ψαλίδα και το ΠΑΣΟΚ είναι τρίτο κόμμα", χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα____να πάρω ανάσα____χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ηχηρό ....μήνυμα δεν απευθύνεται στον …Σύριζα... Απευθύνεται σε όλους τους λαούς και σε καθέναν πολίτη προσωπικά, σε ολόκληρο τον Γερμανοκρατούμενο και Γερμανόπληκτο ΕυρωΝότο.

    Το σαφές και γελοίο λοιπόν αυτό …μήνυμα, μας μεταφέρει με θράσος κι αξιοθαύμαστη αλαζονεία, την εύγλωττη φασιστική διαταγή : ''πλήρης υποταγή κι αργή εξαφάνιση''. Το δε διαζευτικούλι ''ή'' καθόλου δεν παίζει, γιατί οι Γερμανοί δεν μας αφήνουν φυσικά, καμία εναλλακτική απολύτως. Οι διαταγές εξάλλου, είναι προορισμένες μόνο να εκτελούνται δουλικά, απ΄τους γονατισμένους.

    Ποτέ δεν …κρίνονται, δεν...επιλέγονται και δεν αμφισβητούνται απ΄αυτούς.

    Είναι σαν να φωνάζει ο έξαλλος, υστερικός Χασάπης καταδιώκοντας το υποψιασμένο πρόβατο που …ξέφυγε απ’ τη στάνη και ''καλπάζει'' στον κάμπο, ‘’μην τρέχεις, κάτσε να σε σφάξω γιατί αν σε πιάσω, τότε οπωσδήποτε θα σε σκοτώσω....’’. :-)

    Συνεπώς δεν το …σκεφτόμαστε ούτε στιγμή, δίλημμα ουσιαστικό δεν υπάρχει, καθόλου δεν το συζητάμε! Τρέχουμε ξέφρενα με όση δύναμη διαθέτουμε, μέχρι ο χονδρός ψυχασθενής μας διώκτης, να εξαντληθεί και να πέσει ξερός, με ανακοπή…..

    Ο βρεγμένος τη βροχή, δεν τη φοβάται και ο μελλοθάνατος δεν παραδίδεται ποτέ αμαχητί.....

    Τα γράφει Άλυτη Εξίσωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση