GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρόκειται να συμβεί»

Αισιόδοξος ότι η συσπείρωση της ΝΔ αυξάνεται καθημερινά εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την προεκλογική του ομιλία στα Ιωάννινα. ...


Αισιόδοξος ότι η συσπείρωση της ΝΔ αυξάνεται καθημερινά εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την προεκλογική του ομιλία στα Ιωάννινα.
«Αυξάνεται η συσπείρωση της παράταξης μας και έρχονται και άλλοι ψηφοφόροι που δεν ψήφισαν ΝΔ . Ο ελληνικός λαός έκανε τεράστιες προσπάθειες αλλά δεν θέλει να γυρίσει πίσω στον κρατισμό στον λαϊκισμό, σε εκείνους που τάζουν τα πάντα και μετά τις εκλογές θα τους πάρει τα πάντα. Όταν δεν ξέρουν από πού θα βρουν τα χρήματα. Δεν μπορεί να έχουμε κοντή μνήμη. Το 2009 του είπαν λεφτά υπάρχουν και μετά του τα πήραν.»
Παράλληλα σημείωσε πως η ΝΔ έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για έξοδο από την κρίση. «Από την άλλη κάνουν την μία γκάφα μετά την άλλη. Από την μία λένε ότι δεν θα πληρώσουν τόκους και δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό σημαίνει χρεωκοπία, μετά το αποσύρουν και μιλούν για εσωτερικό δανεισμό και στην συνέχεια δηλώνουν ότι θα πληρώσουν με έντονα γραμμάτια χωρίς να γνωρίζουν ότι αυτό δεν γίνεται γιατί είμαστε οριακά. Δεν έχουν ιδέα τι γίνεται με την Ελλάδα».
Ο Αντώνης Σαμαράς κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να μην «παίζει την Ελλάδα στα ζάρια» και τόνισε πως στην περίπτωση που αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Τσίπρας ,υπάρχει κίνδυνος να χαθούν κοινοτικά κονδύλια και οι αγροτικές επιχορηγήσεις .
«Δεν έχει πρόγραμμα, λέει και ξελέει για την οικονομία, δεν μπορεί να συνεργαστεί με κανένα, ούτε με εκείνους που οδήγησαν τη ν χώρα σε πρόωρες εκλογές. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα ατύχημα που δεν πρόκειται να συμβεί» Επεσήμανε πως ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει τον αφοπλισμό της αστυνομίας, « για να βγαίνουν οι τρομοκράτες που υποστηρίζουν, πιο εύκολα από την φυλακή. Σε ποιο πλανήτη ζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν βλέπει τι γίνεται στο Παρίσι, στο Λονδίνο… »
H περιοδεία Σαμαρά στην Ήπειρο
Σαμαράς: Οι εικόνες δεν θα φύγουν από τα δημόσια κτίρια
Επίθεση Σαμαρά σε ΣΥΡΙΖΑ από τη Θεσπρωτία
ΝΔ: Ιδού οι απίστευτες δηλώσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ
Ο καφές του Σαμαρά με τη «γαλάζια» νεολαία
Πηγή: www.real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση