GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απίστευτο! Ούτε ο Γ. Πανούσης γνωρίζει ποιος έδωσε την εντολή να φύγουν τα κάγκελα...

Μια από τις πρώτες πράξεις της κυβέρνησης - Τσίπρα, ήταν η αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων μπροστά από το Σύνταγμα και το μνημείο του Άγνωστου σ...

Μια από τις πρώτες πράξεις της κυβέρνησης - Τσίπρα, ήταν η αφαίρεση των κιγκλιδωμάτων μπροστά από το Σύνταγμα και το μνημείο του Άγνωστου στρατιώτη. Ολοι πίστωσαν αυτήν την απόφαση στον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Γιάννη Πανούση.
Όμως τελικά η αλήθεια είναι διαφορετική. Όπως δήλωσε ο ίδιος o υπουργός ακόμα και σήμερα, δεν γνωρίζει ποιοι ήταν αυτοί που αφαίρεσαν τα κάγκελα από το Σύνταγμα.
Τη συγκεκριμένη στιγμή βρισκόταν στο περιστύλιο της Βουλής και ετοιμαζόταν να δώσει μια συνέντευξη σε τηλεοπτικό σταθμό, όταν εξέφρασε δημόσια την απορία, γιατί βρίσκονται ακόμα τα κιγκλιδώματα έξω από τη Βουλή και σε τι χρησιμεύουν. Αίφνης κάποιοι αρχισαν να απομακρύνουν τα κάγκελα. Ο ίδιος τονίζει ότι δεν έδωσε κάποια εντολή, καθώς ακόμα δεν του είχαν ανατεθεί επακριβώς οι αρμοδιότητες του και δεν είχε καν δικαίωμα υπογραφής.
Τελικά η απορία λύθηκε σήμερα, καθώς όπως προέκυψε, από το αστυνομικό ρεπορτάζ, την εντολή για απομάκρυνση των κιγκλιδωμάτων , έδωσε ο ΓΑΔΑρχης κ. Μιχερίνας, , γνωρίζοντας οτι αυτό ζητούσαν πολλοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση