GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η μάχη των σταυρών στην Α' Αθήνας: Τα πρώτα στοιχεία

Στο 7% έχει φτάσει η ενσωμάτωση σε ό,τι αφορά τους σταυρούς στην Α' Αθηνών, και ήδη διαφαίνονται κάποιες τάσεις για το ποιοι θα είν...

Η μάχη των σταυρών στην Α' Αθήνας: Τα πρώτα στοιχεία

Στο 7% έχει φτάσει η ενσωμάτωση σε ό,τι αφορά τους σταυρούς στην Α' Αθηνών, και ήδη διαφαίνονται κάποιες τάσεις για το ποιοι θα είναι οι βουλευτές που θα εκπροσωπήσουν το κάθε κόμμα από την περιφέρεια αυτή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει πέντε βουλευτές στην εν λόγω περιφέρεια. Μέχρι στιγμής προηγούνται οι Αλέξης Τσίπρας, Ζωή Κωνσταντοπούλου (2.613), Γαβριήλ Σακελλαρίδης (2.342), Νίκος Βούτσης (1.348) και Νίκος Φίλης (1.041). Αν ο Αλέξης Τσίπρας δεν επιλέξει την έδρα του στην περιφέρεια αυτή, επόμενη σε σταυρούς είναι η Μαρία Μπόλαρη (854).

Η Νέα Δημοκρατία εκλέγει τέσσερις βουλευτές, και οι τρεις πρώτοι φαίνεται πως έχουν ήδη ξεχωρίσει: Όλγα Κεφαλογιάννη (3.429), Βασίλης Κικίλιας (3.029) και Ντόρα Μπακογιάννη (2,933). Για την τέταρτη θέση παλεύουν η Φωτεινή Πιπιλή (1.533) και ο Νικήτας Κακλαμάνης (1.501), με τον Θάνο Πλεύρη να μένει πιο πίσω (1.341).

Το Ποτάμι εκλέγει έναν βουλευτή, και αυτός μάλλον θα είναι ο Σπύρος Λυκούδης, ο οποίος προηγείται με 548 σταυρούς, έναντι 363 του Νίκου Γιατρομανωλάκη και 289 της Άννυς Ποδηματά.

Η Χρυσή Αυγή εκλέγει έναν βουλευτή, και τη θέση αυτή παίρνει ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ενώ αν δεν επιλέξει την έδρα αυτή, επικρατέστερη υποψήφια είναι η Δήμητρα Βελέντζα (333).

Το ΚΚΕ εκλέγει έναν βουλευτή, που εκτός απροόπτου θα είναι η Λιάνα Κανέλλη, η οποία έχει ήδη πάρει διαφορά από τον δεύτερο Ηλία Σιώρα (650 σταυροί έναντι 342).

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες εκλέγουν έναν βουλευτή, με επικρατέστερη την Έλενα Κουντουρά, που έχει 417 σταυρούς, έναντι 155 του Παναγιώτη Αβραμόπουλου και 124 του Κριστόφ Βαζέχα.

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ εκλέγει έναν βουλευτή, και μέχρι στιγμής προηγείται ο Κώστας Σκανδαλίδης με 337 σταυρούς, με τη Συλβάνα Ράπτη να ακολουθεί με 298 σταυρούς και τον Νάσο Αλευρά με 279.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση