GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αντετοκούνμπο: Πρέπει να καλέσουν τον αδερφό μου οι Νικς

Κάλεσμα στους Νικς να δώσουν την ευκαιρία στον αδερφό του, Θανάση, να αγωνιστεί στην ομάδα τους απηύθυνε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο ...


Κάλεσμα στους Νικς να δώσουν την ευκαιρία στον αδερφό του, Θανάση, να αγωνιστεί στην ομάδα τους απηύθυνε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε επιλεγεί από την ομάδα της Νέας Υόρκης στο ντραφτ, αλλά παρά την απογοητευτική τους πορεία εξακολουθούν να τον διατηρούν στη «θυγατρική» τους στο NBDL.
Ο μικρότερος αδερφός του, που διαπρέπει με τους Μπακς, έχασε μια χρυσή ευκαιρία να αντιμετωπίσει τον Θανάση στο αποψινό παιχνίδι των δύο ομάδων στο Λονδίνο. Πάντως ο 20χρονος άσος δεν αμφιβάλλει για το αν ο αδερφός του «χωρά» στους τωρινούς Νικς.
«Είναι έτοιμος. Δεν πιστεύω πως οι Νικς έχουν να χάσουν κάτι. Έχουν τόσες σερί ήττες τώρα και θα υποστούν άλλη μία. Ο αδερφός μου θα μπορούσε να δώσει ενέργεια στην ομάδα. Είναι ένας παίκτης που δουλεύει σκληρά και μπορεί οι Νικς να πάρουν κάτι από αυτόν», τόνισε ο Γιάννης.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση