GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"ΦΩΤΙΑ" στο σπίτι της Ελένης: Οι ώρες αγωνίας και οι προσευχές της παρουσιάστριας!

Ο καινούριος χρόνος τη βρήκε αγκαλιά με τα παιδιά της, το σύντροφο της ζωής της και τους γονείς της ευτυχισμένη και λαμπερή πε...



Ο καινούριος χρόνος τη βρήκε αγκαλιά με τα παιδιά της, το σύντροφο της ζωής της και τους γονείς της
ευτυχισμένη και λαμπερή περιμένοντας να αυξηθεί κατά ένα μέλος η οικογένειά της.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν κρύβει ότι περνάει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της και αυτό που την ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα είναι να κρατήσει σε δύο περίπου μήνες το μωράκι της.

Όμως ένα περιστατικό ήρθε να ταράξει την ηρεμία της, και μάλιστα παραμονές των Φώτων, σύμφωνα με το πάντοτε έγκυρο περιοδικό YES. Η Ελένη τρελάθηκε από την αγωνία της όπως και ο σύντροφός της Ματέο Παντζόπουλος, αφού κινδύνευσε να γίνει στάχτη το ησυχαστήριό τους, ο παράδεισός τους, όπως τον έχει αποκαλέσει χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, στα Άχλα. Μία μεγάλη φωτιά που κανείς δεν κατάλαβε πώς ξεκίνησε το κρύο βράδυ της 5ης Ιανουαρίου κοντά στο ησυχαστήριο της Ελένης και προκάλεσε ταραχή σε όλη την Άνδρο.

Μάλιστα εκείνο το βράδυ τίποτα δεν προμήνυε τις ώρες αγωνίας που θα ζούσε η παρουσιάστρια, η οποία είχε γυρίσει στο σπίτι της από το στούντιο και καθόταν αγκαλιά με τα τρία της παιδιά παρακολουθώντας το χιόνι που έπεφτε έξω από τη βίλα στα Μελίσσια.

Η χαρούμενη στιγμή όμως διακόπηκε όταν γύρω στις επτά χτύπησε το τηλέφωνο του Ματέο. Το πρόσωπό του πάγωσε και με δυσκολία έβγαιναν οι λέξεις από το στόμα του. Η είδηση που άκουσε του είχε προκαλέσει σοκ και ανάλογο σοκ έπαθε και η Ελένη όταν ο αγαπημένος της της είπε τα δυσάρεστα νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση