GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αγρίνιο: Εργαζόμενη σε μπαρ θύμα ένοπλου ληστή

Καρτέρι σε μια αλλοδαπή γυναίκα η οποία εργάζεται σε μπαρ του Αγρινίου είχε στήσει νωρίς το πρωί της Δευτέρας ένας άγνωστος κακοποιό...


Καρτέρι σε μια αλλοδαπή γυναίκα η οποία εργάζεται σε μπαρ του Αγρινίου είχε στήσει νωρίς το πρωί της Δευτέρας ένας άγνωστος κακοποιός που, προφανώς, γνώριζε ότι θα πήγαινε να καταθέσει τις εισπράξεις του καταστήματος σε υποκατάστημα τράπεζας.
Ο δράστης πρέπει να γνώριζε πρόσωπα και πράγματα, καθώς είχε στήσει την ενέδρα του σε μια διασταύρωση από την οποία περνά συνήθως η υπάλληλος του μπαρ και καραδοκούσε περιμένοντας να εμφανιστεί. Μόλις την είδε, πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά της και την ακινητοποίησε με την απειλή πιστολιού.
Ο κακοποιός, που είχε καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του, ανάγκασε την τρομοκρατημένη αλλοδαπή να του δώσει τα χρήματα που είχε στην τσάντα της, άρπαξε περίπου 1.000 ευρώ και τράπηκε σε φυγή πεζός. Σύμφωνα με όσα κατέθεσε το θύμα στην Ασφάλεια Αγρινίου ερευνά την ληστεία, ήταν Έλληνας ύψους περίπου 1,80 μέτρου.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση