GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Εμείς ευχαριστούμε κύριε"...

Tου Κώστα Χρονόπουλου Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα που μας συμβαίνουν, υπάρχoυν και κάποια γεγονότα που αξίζει να σταθούμε, να τα...



Tου Κώστα Χρονόπουλου

Μέσα σε όλα τα δυσάρεστα που μας συμβαίνουν, υπάρχoυν και κάποια γεγονότα που αξίζει να σταθούμε, να τα αναδείξουμε, και να παραδειγματιστούμε όπως ο τέως προπονητής του Ολυμπιακού, κύριος Μίτσελ.

Ο άνθρωπος αυτός, ο ΚΥΡΙΟΣ αυτός, (παρ)έδωσε μαθήματα ήθους, αξιοπρέπειας, ευγνωμοσύνης, ανωτερότητας, ποιότητας.


Τόσο σε όλη την διετή παραμονή του στο τιμόνι της ομάδας του, χωρίς ποτέ να δημιουργήσει προβλήματα, να επιτεθεί ή να θίξει - ακόμη και όταν είχε αδικηθεί - αντιπάλους, προπονητές, διαιτητές, παράγοντες.

Εκείνο όμως που συγκλονίζει είναι η συνέντευξη που έδωσε (μετά την απόλυσή του) και στην οποία ξεπέρασε και τον εαυτό του!

Παρά το ότι δεν ανέμενε ή του άξιζε να σταματήσει απότομα τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά, δεν κράτησε κακία σε κανένα. Εξύμνησε την Ελλάδα, τους φιλάθλους, τους παίκτες, τον Πρόεδρο, τους συνεργάτες του, τους Έλληνες!....

Έδειξε σπάνιο ήθος και αναγνώριση για το ψωμί που έφαγε. Ευχαρίστησε, συγκινήθηκε και έκλαψε εξαιτίας των εκδηλώσεων αγάπης του κόσμου στο πρόσωπό του. Ζήτησε να έρθει να γιορτάσει το τρόπαιο, σε περίπτωση που η ομάδα του κατακτήσει τον τίτλο.

Άφησε ένα μέρος της καρδιάς του στην Ελλάδα!
Δεν θα μας ξεχάσει ποτέ, είπε!
Εμείς να δείς!

Τον άκουγα και δεν το πίστευα (παρά τα δείγματα που είχε δώσει). Ταπεινός, ευγνώμων, λες και δεν πρόσφερε τίποτα. (Εκτός ίσως από το μοναδικό επίτευγμα ότι σε μία - την ίδια - διοργάνωση του Ch.L κατάφερε να νικήσει 4 πρωταθλήτριες προηγούμενων ποδοσφαιρικών χωρών).
Δεν γνωρίζω πόσο οι αρμόδιοι του ΟΣΦΠ εκτιμούν την προσφορά του στον Σύλλογο. Ούτε στέκομαι στα προπονητικά, ανθρώπινα λάθη που διέπραξε.

Ως Έλληνας φίλαθλος αισθάνομαι χαρούμενος που ένας τέτοιος ΚΥΡΙΟΣ πέρασε από τα Ελληνικά γήπεδα (ανεξάρτητα από την ομάδα που εργάστηκε).
Η απουσία του θα γίνει σίγουρα αισθητή, επειδή πρόκειται για έναν αξιόλογο προπονητή αλλά, κυρίως, έναν ευγενή Άνθρωπο, ο οποίος επέδειξε ανεπίληπτη, άψογη συμπεριφορά, καθώς και αξιοσημείωτο χιούμορ.
Έξοχο παράδειγμα προς μίμηση!

Υ.Γ Αν οι κ.κ αρμόδιοι δεν έχουν - από τεχνικής πλευράς εννοώ - κάποιον έλληνα ή ξένο καταλληλότερο - εκτιμώ ότι η επιλογή του ως προπονητή της Εθνικής μας, θα ήταν η ενδεδειγμένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση