GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νικήτας Κακλαμάνης: Ακούω να έρχονται απειλές για όσους εργάζονται στην ΝΕΡΙΤ

Συνέντευξη Νικήτα Κακλαμάνη στη ΝΕΡΙΤ: «Λυπούμαι πάρα πολύ που ο εν δυνάμει πρωθυπουργός, όπως  ισχυρίζεται ο κ. Τσίπρας, έχει ...



Συνέντευξη Νικήτα Κακλαμάνη στη ΝΕΡΙΤ: «Λυπούμαι πάρα πολύ που ο εν δυνάμει πρωθυπουργός, όπως  ισχυρίζεται ο κ. Τσίπρας, έχει επιβάλλει το εμπάργκο των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ στην κρατική τηλεόραση. Σας το λέει ένας άνθρωπος που είχε διαφωνήσει με τον τρόπο που έγινε η μετάβαση στη νέα κατάσταση της κρατικής τηλεόρασης»

«Ακούω να έρχονται απειλές για όσους εργάζονται στην ΝΕΡΙΤ, σιγά τα πολλά λεφτά που παίρνουν και ακούω και για μοίρασμα θέσεων. Τους στέλνω ένα μήνυμα. Δεν θα είσαστε μόνοι σας στη Βουλή. Δεν θα κάνετε αυτά που θέλετε»

«Καλό είναι στον ΣΥΡΙΖΑ να μάθουν την ελληνικά γλώσσα. Αντιλαμβάνομαι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει κυβέρνηση με τους ικανότερους. Δεν αντιλαμβάνομαι τι εννοεί ότι θα κάνει με τους εντιμότερους. Είναι όπως το ολίγον έγκυος; Ας μάθουμε ελληνικά καταρχήν»

«Ένα από τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα της Αθήνας ήταν η Διπλή Ανάπλαση. Το τορπίλισε ένας περιοδεύων θίασος "επαγγελματιών οικολόγων". Και ακυρώθηκε και το γήπεδο του Παναθηναϊκού και οι εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη και απίστευτες αναπλάσεις που θα γίνονταν στο Βοτανικό και 30 στρέμματα πρασίνου στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Τώρα ο περιοδεύων θίασος πάει να τορπιλίσει και το γήπεδο της ΑΕΚ, που δεν είναι αθλητικό έργο μόνο. Είναι και αναπτυξιακό για την περιοχή»

«Στηρίζω την επικοινωνιακή στροφή που έγινε στο κόμμα μου και πιστεύω ότι πρέπει να πάμε και με θετικές προτάσεις. Είχα πει εξαρχής ότι εκλογές δεν μπορούν να κερδηθούν με το φόβο τι θα συμβεί αν γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση»

«Πρέπει η ατζέντα να ανοίξει. Να πάμε σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, που δεν ξέρουμε τι πρεσβεύει ο κ. Τσίπρας. Πρέπει να πάμε σε θέματα ασφάλειας, που επίσης δεν ξέρουμε τι πρεσβεύει. Ακόμα ισχύει η διακήρυξή του, που μιλά για αφοπλισμό της αστυνομίας. Δεν το έχουν αλλάξει. Να μας πουν τι ισχύει και τι πρεσβεύουν για τη μετανάστευση»

«Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ για την τρομοκρατία; Λέει «είμαστε αντίθετοι σε κάθε συμμετοχή της Ελλάδας στον “λεγόμενο” πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Τι θα πει “λεγόμενος”;»

«Το μεγαλύτερο πρόβλημα για εμένα αυτή τη στιγμή είναι η ανεργία. Ανεργία όχι μόνο στους νέους αλλά κυρίως των ανθρώπων 45-55 ετών που εργάζονταν σε επιχειρήσεις που έκλεισαν. Έχουν χρόνια, έχουν γυναίκα, έχουν παιδιά και δεν τους παίρνει κανείς. Το μόνο που θα μπορούσε να γίνει είναι σταδιακή μείωση της φορολογίας στις επιχειρήσεις, με επιδότηση θέσης εργασίας στις 300.000, που έχουν απομείνει περίπου μικρομεσαίες και μεγαλύτερες επιχειρήσεις, αν θέλουμε να είμαστε αξιόπιστοι. Έτσι και την οικονομία ενισχύεις και σταδιακά μειώνεις την ανεργία»

«Δεν ήξερα ότι οι κύριοι Λαπαβίτσας και Βαρουφάκης είναι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ. Είναι αυτοί οι δύο κύριοι, που υποτίθεται με αντικειμενικότητα και τεχνοκρατικό μανδύα έβγαιναν και μας έδιναν τις γνώσεις τους; Ο μεν κύριος Λαπαβίτσας έλεγε να φύγουμε, να πάμε στη δραχμή και ο κ. Βαρουφάκης πιο συντηρητικός αλλά και οι δύο με την ασφάλεια των καλοπληρωμένων θέσεών τους σε μεγάλα funds, που δεν ξέρουμε τι ρόλο έχουν παίξει στην κερδοσκοπία στην Ελλάδα. Για να μην ξεχνιόμαστε»

«Βορειοελλαδίτες και Βορειοελλαδίτισσες μην ξεχάσετε… Τρεμόπουλος! Έχει ακραίες φιλοσκοπιανές θέσεις. Αν ήταν δυνατόν για εκείνον και η Θεσσαλονίκη να γίνει η πρωτεύουσα των Σκοπίων με το όνομα “Μακεδονία”. Είναι ο εκπρόσωπος του “Ουράνιου Τόξου” στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο...»

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση