GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιχμές Βαρνάβα στους δημάρχους της ΠΕΔ

Καμπάνες χτύπησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Περιφ...



Καμπάνες χτύπησε ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως Βαρνάβας στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων.
"Η εκκλησία είναι η άμεση συνεργάτη σας στην διακονία του λαού και εάν δεν υπήρχε έπρεπε να την είχαμε εφεύρει" είπε απευθυνόμενος στους δημάρχους και αναφερόμενος στην υποβάθμιση των Δυτικών συνοικιών επεσήμανε:

"Το κτίριο σας είναι όμορφο και ψηλό. Από τα όμορφα και ηλιόλουστα παράθυρα του φαίνεται η εγκατάλειψη της Δυτικής εισόδου της Θεσσαλονίκης".
Ο σεβασμιότατος κάλεσε τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης σε κοινή συστράτευση, ενάντια στη φτώχεια και στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες οικογένειες ενώ παράλληλα άσκησε σκληρή κρητική στην πολιτεία και τις δεσμεύσεις που έως τώρα δεν υλοποίησε.
"Έως τα σήμερα ζήσαμε φτωχοί και εγκαταλελειμμένοι από την κεντρική εξουσία" είπε χαρακτηριστικά και τόνισε:
"Σήμερα τα πάντα σκεπάζει η αγωνία και η ομίχλη και πρέπει να είμαστε ενωμένοι δυνατοί. Να ενώσουμε τις φωνές και τον αγώνα μας και πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί. Έως τώρα πολλοί πορεύτηκαν με την αλαζονεία και το εγώ τους. Αυτή η κρίσιμη περίοδος αποτελεί ευκαιρία να ξεκινήσουν αλλιώς τα πράγματα."

Ο σεβασμιότατος κάλεσε παράλληλα τους Δημάρχους να εστιάσουν στον εκπαιδευτικό ρόλο της διοίκησης που ασκούν.
"Εμπνεύστε την φιλοκαλία. Μάθετε στα παιδιά και στους συνεργάτες σας να εργάζονται και να μην καταστρέφουν. Να μπει ένα τέλος στην μανία καταστροφής για τα πάντα και κυρίως για τα δημόσια πράγματα".
Ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως ωστόσο επεσήμανε τη σημαντική συνεργασία που είχε και έχει με τους εκπροσώπους της ΠΕΔ.
Στην απουσία θεμάτων της τοπικής αυτοδιοίκησης από τα προεκλογικά προγράμματα των κομμάτων αναφέρθηκε ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Λάζαρος Κυρίζογλου. Ανάλογες ήταν και οι δηλώσεις του δημάρχου Ηράκλειας Σερρών Κλεάνθη Κουτσαγιαχίδη που έτυχε σε κλήρωση και το ποσό των 5.000 ως ενίσχυση προς το Δήμο του. Το φλουρί της βασιλόπιτας της ΠΕΔ έπεσε στη Μητρόπολη Νεαπόλεως Σταυρουπόλεως

1 σχόλιο

  1. Το έγκλημα σε βάρος της ελληνικής οικονομίας από τους άθλιους της ΝΔ συνεχίζεται. Με δηλώσεις στελεχών της και με τη γκρίζα διαφήμιση προκάλεσαν μικρό κύμα φυγής καταθέσεων, υπονομεύοντας το μέλλον των Ελλήνων και της ελληνικής οικονομίας.

    Σήμερα πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη και να διερευνήσει τις ποινικές ευθύνες όσων προκάλεσαν, επίτηδες, προβλήματα στις Ελληνικές Τράπεζες.

    Σήμερα όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης, Σύριζα, ΑΝΕΛ,Ποτάμι ΚΚΕ,Λάος,Χ.Α κλπ όλα τα κόμματα πρέπει να στραφούν ποινικά εναντίον της μικρής ομάδας μέσα στη ΝΔ, που με δηλώσεις και επίμαχες διαφημίσεις, προσπαθούν να καταστρέψουν την οικονομία για κομματικά οφέλη.
    Υπενθυμίζουμε ότι με τέτοιες δηλώσεις υπονόμευσε την ελληνική οικονομία ο κ. Παπακωνσταντίνου και Παπανδρέου και έφεραν το ΔΝΤ και το μνημόνιο.

    Ο Ελληνικός λαός καλεί σήμερα την αντιπολίτευση σε ανένδοτο αγώνα κατά της διαφθοράς και του εκβιασμού και της καταστροφής της οικονομίας από την ανεύθυνη ΝΔ που κοιτά μόνο την εξουσία. Δεν νοιάζεται για τους πολίτες.Δεν νοιάζεται για τη χώρα. Όταν σήμερα το Bloomberg διαβεβαιώνει για την ομαλή πορεία της Ελλάδας, επικίνδυνες δηλώσεις και διαφημίσεις της ΝΔ βάζουν μπουρλότο στην ομαλότητα, στη δημοκρατία, στην οικονομία, και φτάνουν στα όρια της εσχάτης προδοσίας της πατρίδας.

    Απαιτούμε σήμερα από όλα τα κόμματα της αντιπολίτευσης να διεκδικήσουν τεράστιες αποζημιώσεις από την σαμαρική ΝΔ και τα στελέχη εκείνα που προκάλεσαν τις δηλώσεις για βλάβη της Ελληνικής Οικονομίας και των Ελλήνων πολιτών. ΑΝ και κανονικά αυταπάγγελτα πρέπει να επέμβει η Ελληνική Δικαιοσύνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση