GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης έφερε κέρδη στις αγορές

Με επιφυλακτική άνοδο κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μετά τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπ...

Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης έφερε κέρδη στις αγορές

Με επιφυλακτική άνοδο κινήθηκε το Χρηματιστήριο Αθηνών κατά τη σημερινή συνεδρίαση, μετά τις ανακοινώσεις της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Ο γενικός δείκτης έκλεισε στις 791,80 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 1,14%, με τον τζίρο να διαμορφώνεται στα 75,3 εκατομμύρια ευρώ.

Ανοδικά κινούνται και οι ευρωπαϊκές χρηματαγορές, με τον FTSE 100 να ενισχύεται κατά 0,47%, τον DAX στη Φρανκφούρτη κατά 0,40%, ενώ τον CAC 40 στο Παρίσι κατά 0,89%.

Στη Γουολ Στριτ, ήπια ανοδικά κινούνται και οι τρεις κύριοι δείκτες της Γουολ Στριτ, σε ποσοστό όχι άνω του 0,30%.

Η ισοτιμία ευρώ-δολαρίου διαμορφώνεται στο 1,1466 (-1,24%).

1 σχόλιο

  1. Η μοναδική ρεαλιστική ψήφος, χρήσιμη και ωφέλιμη, είναι η ψήφος στους Ανεξάρτητους Έλληνες.

    Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια σταδιακή αύξηση ψηφοφόρων προς τους ΑΝΕΛ. Φεύγουν μαζικά από ΝΔ και από το χώρο των αναποφασίστων και πηγαίνουν στους ΑΝΕΛ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις τους δείχνουν στο 3,5 % και με την αυξανόμενη τάση, θα πιάσουν πάνω από 5%. Είναι δεδομένο ότι έτσι θα μπορέσουν να μπουν και σε μια κυβέρνηση εθνικής ενότητας και να εκπροσωπήσουν ένα τμήμα του κέντρου και της κεντροδεξιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση