GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κινηματογραφική καταδίωξη διαρρηκτών στα Ιωάννινα

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει άνδρες της αστυνομίας Ιωαννίνων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο διαρρηκτών στην ευρύτερη περιο...


Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει άνδρες της αστυνομίας Ιωαννίνων για τον εντοπισμό και τη σύλληψη δύο διαρρηκτών στην ευρύτερη περιοχή μεταξύ των χωριών Μάζια και Λογγάδες.
Σύμφωνα με πληροφορίες του epirusgate.blogspot.gr, όλα ξεκίνησαν όταν έγινε καταγγελία στις αρχές για κλοπή από κατάστημα στην περιοχή της Μάζιας. Οι άνδρες της ασφάλειας εντόπισαν στην περιοχή του Περάματος το ύποπτο όχημα, στο οποίο επέβαιναν οι δύο δράστες.
Στο σήμα των αστυνομικών για έλεγχο οι ύποπτοι δεν σταμάτησαν και επιχείρησαν να ξεφύγουν μέσω παραδρόμων, καταδιωκόμενοι από περιπολικά στην περιοχή της Κρύας και της Αμφιθέας. Όμως έπειτα από τρία χιλιόμετρα, οι δράστες έχασαν τον έλεγχο του οχήματος σε ένα χωματόδρομο και το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του.
Τα δυο άτομα κατάφεραν και βγήκαν από το όχημα διέφυγαν και αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη αστυνομική επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση