GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαράς: Ο ΣΥΡΙΖΑ οδηγεί τη χώρα στη χρεoκοπία

Την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στις...




Την πεποίθηση ότι η Νέα Δημοκρατία θα είναι ο μεγάλος νικητής των εκλογών στις...
25 Ιανουαρίου, εξέφρασε ο Αντώνης Σαμαράς, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κομοτηνή, ενώ εξαπέλυσε και σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα, λέγοντας ότι μία μειοψηφία βουλευτών έσυρε την χώρα σε εκλογές χωρίς να τις θέλει.

Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς, προανήγγειλε ότι αμέσως μετά τις εκλογές θα πραγματοποιηθεί μία «τολμηρή» συνταγματική αναθεώρηση, που θα αφορά τον νόμο περί ευθύνης των υπουργών, το νοικοκύρεμα στα πανεπιστήμια και την κατάργηση της γραφειοκρατίας, ενώ πρόσθεσε ότι μέσα στα επόμενα δύο χρόνια θα υπάρξουν ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις για ένα ευέλικτο κράτος και για μείωση των φορολογικών συντελεστών.

Ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στον ΕΝΦΙΑ, αναγνώρισε ότι έγιναν λάθη, ωστόσο διευκρίνισε ότι για πρώτη φορά έχει καταγραφεί ολόκληρη η περιουσία των Ελλήνων, και διαβεβαίωσε, ότι ο συγκεκριμένος φόρος τα επόμενα χρόνια θα μειωθεί και ότι τα έσοδα του θα δίνονται στην τοπική αυτοδιοίκηση.

«Οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν την έξοδο μας από το ευρώ, αλλά αυτό σημαίνει ότι είμαστε εντάξει στις υποχρεώσεις μας» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς και πρόσθεσε ότι «αν δεν πληρώσεις το δάνειο στους ξένους, αυτό σημαίνει χρεoκοπία. Αυτό σημαίνει διάλυση του τραπεζικού συστήματος και της ρευστότητας».

Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς, υπογράμμισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται σε «πανικό» και σε «απόγνωση», ενώ τον κατηγόρησε ότι «παίζει το συμφέρον της χώρας στα ζάρια».

Ο Πρωθυπουργός σχολίασε και την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι οι βουλευτές πρέπει να θέσουν από τώρα την παραίτηση τους στη διάθεση του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά, ότι οι βουλευτές έχουν απεριόριστο δικαίωμα γνώμης, ψηφίζουν κατά συνείδηση και η παραίτηση από το βουλευτικό αξίωμα είναι δικαίωμα του βουλευτή. «Ο ΣΥΡΙΖΑ διακήρυξε ότι οι έδρες είναι ιδιοκτησία του κόμματος. Πρώτα το κόμμα και μετά η δημοκρατία για το ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά οι Έλληνες θέλουν να παραμείνουν στην Ευρώπη. Δε θα μετακομίσουμε στη Βόρεια Κορέα επειδή το ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ».

Τέλος, τονίζει ότι ο ελληνικός λαός που δεν ήθελε τις πρόωρες εκλογές θα τιμωρήσει αυτούς που δεν σεβάστηκαν τις θυσίες του. Ο κ. Σαμαράς έκλεισε την ομιλία του απευθυνόμενος στην νεολαία, λέγοντας τους ότι «αυτές τις εκλογές δεν θα τις κερδίσει η Νέα Δημοκρατία, θα τις κερδίσει η Ελλάδα με τη Νέα Δημοκρατία».

1 σχόλιο

  1. Ο ΑΙΣΩΠΟΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΛΕΓΕ.

    ΕΠΑΙΞΕ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΕ 500 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΚΟΜΟΤΗΝΗ ( ΤΟΣΟΥΣ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ) ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ.

    Ο ΕΝΦΙΑ Η ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ.

    ΔΑΓΚΩΤΟ ΑΝΕΛ.

    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΡΩΗΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση