GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στο «κόκκινο» η αντιπαράθεση για τη συνέντευξη Τσίπρα

Φωτιές άναψε η αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Realnews, με τίτλο: «Tέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες». Ο πρόεδρος του...


Φωτιές άναψε η αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Realnews, με τίτλο: «Tέλος τα τζάκια και οι επετηρίδες».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «υπουργοί θα γίνουν οι ικανότεροι και οι εντιμότεροι για να διαχειριστούν τις τύχες του λαού. Κυβέρνηση όλων των Ελλήνων και όχι μιας παράταξης».
Επίσης, σε άλλα σημεία της συνέντευξής του ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει:
«Θα παραμείνουμε στο ευρώ και θα πρωτοστατήσουμε στον αγώνα ενάντια στη λιτότητα» – «Σκοπεύουμε να πληρώσουμε κανονικά τα ομόλογα που λήγουν τον Μάρτιο».
Ο Α. Τσίπρας απαντώντας για το θέμα της προεδρικής εκλογής διευκρίνισε ότι «θέλουμε το πρόσωπο του Προέδρου της Δημοκρατίας να έχει ευρύτερη απήχηση και αποδοχή και να μην κινείται σε στενά κομματικά όρια».
Επίσης ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε για το ενδεχόμενο συνεργασίας με Βενιζέλο, Θεοδωράκη και Παπανδρέου και αποκάλυψε ποιες θα είναι οι πρώτες κινήσεις του αν εκλεγεί.

Η αντίδραση Ντινόπουλου
Το πρωί, σφοδρή αντιπαράθεση στον τηλεοπτικό «αέρα» της πρωινής εκπομπής του Σκάι είχαν ο Αργύρης Ντινόπουλος από τη ΝΔ και η Χαρά Καφαντάρη από τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την αποκλειστική συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στη Realnews.

Δ. Σταμάτης: Αυτό τον εφιάλτη υπόσχεται ο Τσίπρας στον ελληνικό λαό
Ο Δημήτρης Σταμάτης δήλωσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας στη συνέντευξη που παραχώρησε στην Realnews είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός.
Ο υπουργός Επικρατείας σημειώνει ότι στην συγκεκριμένη συνέντευξη ο κ. Τσίπρας λέει ότι όσο θα διαρκούν οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές, θα καλύπτει τις υποχρεώσεις των δανείων με έντοκα γραμμάτια του Δημοσίου τα οποία «προφανώς θα κληθούν να απορροφήσουν είτε οι τράπεζες, είτε οι πολίτες που έχουν καταθέσεις στις τράπεζες».
Ο κ. Σταμάτης τονίζει πως αυτό σημαίνει πως αν οι τράπεζες δεν μπορούν να τα απορροφήσουν – λόγω των ορίων που έχει θέσει η ΕΚΤ – και οι καταθέτες αρνηθούν οικειοθελώς, τότε για να αποφύγει τη χρεοκοπία δεν του μένει άλλος δρόμος από το να κάνει υποχρεωτική «αγορά» αυτών των γραμματίων από τους καταθέτες.
«Επειδή οι δανειστές προφανώς δεν πρόκειται να χορέψουν στα “νταούλια που θα βαράει” ο ΣΥΡΙΖΑ, οι επιλογές του κ. Τσίπρα είναι είτε χρεοκοπία, είτε υποχρεωτικό “χέρι” στις καταθέσεις των πολιτών. Αυτόν τον εφιάλτη υπόσχεται ο κ. Τσίπρας στον ελληνικό λαό», επισήμανε ο υπουργός Επικρατείας.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στον Δ. Σταμάτη
«Εκείνοι που έχουν καταληστέψει τις καταθέσεις των πολιτών, τους μισθούς και τις συντάξεις τους, έχουν το θράσος να κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για χρεωκοπία» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του, για τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας, Δημήτρη Σταμάτη, σχετικά με τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα.
«Ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις καταθέσεις, την ανόρθωση της οικονομίας και την ανακούφιση χιλιάδων νοικοκυριών από τα χρέη και τη φτώχεια. Τα ψέματα τελείωσαν κ. Σαμαρά. Ο λαός σας ξέρει πολύ καλά και δεν χρειάζεται να σας μάθει και άλλο» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Πηγή: www.real.gr

1 σχόλιο

  1. Το θλιβερό είναι ότι υπάρχουν ακόμα Έλληνες που ελπίζουν σε "καλύτερες μέρες", στηρίζοντας τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το κόμμα Παπανδρέου. Δυστυχώς,είμαστε έρμαια των ΜΜΕ και των ανθρώπων που χειραγωγούν τη κοινή γνώμη. Φοβισμένοι, τρέχουμε πίσω από αυτούς που μας "υπόσχονται ψίχουλα", φοβούμενοι να σηκώσουμε το κεφάλι. Ως πρώην Νεοδημοκράτης δεν μπορώ παρά να θαυμάσω την προσπάθεια του Σύριζα να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των Ελλήνων.

    Η παράταξη της ΝΔ λαμβάνει ψήφους ανθρώπων φοβισμένων, που είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στους κερδοσκόπους,αρκεί να έχουν ένα πιάτο φαγητό και διακοπές στη Μύκονο ! Η απόλυτη ξεφτίλα του φιλελευθερισμού και του πατριωτισμού. Ψευτοπατριώτες πολιτικοί, έτοιμοι να ξεπουλήσουν την ιδιωτική και δημόσια περιουσία του Ελληνικού κράτους στους ξένους, χωρίς καμία θυσία, και υπάρχουν άνθρωποι που τους χειροκροτούν και τους αποθεώνουν. Και φυσικά, απέκλεισαν τους 18άρηδες, αφήνοντας τους 80χρονους να ξαναποφασίσουν για το μέλλον μας, που είναι εξαθλίωση και σύνταξη 360 ευρώ. ΑΝ πάρει τέτοια ποσοστά η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, τότε πραγματικά θλίβομαι για τη κατάντια των Νεοελλήνων. Αυτό, όμως, θα εξηγήσει πλήρως την υποτέλεια στους Τούρκους για τόσους αιώνες, αλλά και στους Φράγκους νωρίτερα.

    Εμπρός, λοιπόν, επιβραβεύστε τους πολιτικούς με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ καταθέσεις και μεγάλη ζωή και ετοιμαστείτε να πεθάνετε στους δρόμους χωρίς ΕΚΑΒ ή στα σαπιοκάραβα λίγα μίλια έξω από τη Κέρκυρα. Αυτούς τους πολιτικούς θέλουμε, αυτή θα είναι και η κακή μας μοίρα. Επιβραβεύστε τους πολιτικούς τύπου Άδωνη και Βορίδη, με την πατριδοκαπηλία, και ετοιμαστείτε να ξεπουλήσετε τη περιουσία σας, για να πληρώσετε τους επόμενους φόρους. Δεν έχω ψηφίσει ποτέ στη ζωή μου, ως τώρα Αριστερά, αλλά τους βγάζω το καπέλο γιατί - μέχρι τώρα- δεν πούλησαν αρχές και αξίες. Μάχονται για μια καλύτερη κοινωνία, προσπαθούν να παλέψουν με μεγαθήρια ΜΜΕ και τοκογλύφους για όλους μας.

    Ένα να γνωρίζετε. Το χειρότερο που μπορεί να πάθει η ΝΔ και οι φοβισμένοι ψηφοφόροι τους είναι ότι έχουν χάσει μια μοναδική λέξη : ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ. Και θα ντρέπονται στο μέλλον να κοιτάξουν στα μάτια τα παιδιά τους. Τι έκανες, μπαμπά ; Ψήφιζα τους υποτακτικούς της Μέρκελ. Θλιβεροί, μοιραίοι... Κατάντια !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση