GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γκάμπριελ στη Bild: Πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων Ελλήνων φοροφυγάδων

Υπέρ της στήριξης της Ελλάδας από την ΕΕ, σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση θέλει πράγματι να πατάξει τη φοροδιαφυγή, τάχθηκε ο Γερμανός...

Γκάμπριελ στη Bild: Πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων Ελλήνων φοροφυγάδων

Υπέρ της στήριξης της Ελλάδας από την ΕΕ, σε περίπτωση που η ελληνική κυβέρνηση θέλει πράγματι να πατάξει τη φοροδιαφυγή, τάχθηκε ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, μιλώντας στη γερμανική εφημερίδα Bild.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα μπορούσε να βοηθήσει την Ελλάδα στην πάταξη της φοροδιαφυγής, παγώνοντας τα περιουσιακά στοιχεία πλούσιων Ελλήνων φοροφυγάδων που ζουν στην ΕΕ, δήλωσε στην Bild ο Γερμανός υπουργός Οικονομίας.

«Αν η νέα ελληνική κυβέρνηση θέλει πράγματι να πατάξει τη φοροδιαφυγή, τότε η ΕΕ θα πρέπει να την στηρίξει ενεργά», τόνισε ο κ. Γκάμπριελ.

«Μέρος αυτού θα ήταν το πάγωμα των περιουσιακών στοιχείων και λογαριασμών των υπερπλούσιων Ελλήνων που έχουν διαπράξει σοβαρά φορολογικά αδικήματα και οι οποίοι διαμένουν στην ΕΕ» συμπλήρωσε. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση