GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ: Γιατί ο Ολάντ έστειλε (αμέσως) τον πιο έμπιστο συνεργάτη του να συναντήσει τον Παυλόπουλο...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ.  Η είδηση πέρασε στα ψιλά αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία και τεράστιο παρασκήνιο! Σήμερα το με...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. 

Η είδηση πέρασε στα ψιλά αλλά έχει ιδιαίτερη σημασία και τεράστιο παρασκήνιο!
Σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε τον νεοεκλεγέντα Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο ο υφυπουργός Ευρωπαϊκών Υποθέσεων της Γαλλίας Χάρλεμ Ντεζίρ, οποίος ήρθε στην Αθήνα για ολιγόωρη επίσκεψη με αποκλειστικό σκοπό να του μεταφέρει συγχαρητήριο μήνυμα από τον Πρόεδρο της Γαλλικής Δημοκρατίας Φρανσουά Ολάντ.

Όπως εξηγούσε έγκυρη πηγή στο Press-gr,
το γεγονός ότι πριν ακόμη ορκιστεί ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο κ. Παυλόπουλος ήρθε ειδικός απεσταλμένος από το Παρίσι για τους γνωρίζοντες τα παρασκήνια λέει πολλά. Και βεβαίως έχει ενδιαφέρον, τι άλλο συζητήθηκε (πέραν των τυπικών) σε αυτήν την τετ - α - τετ συνάντηση στο προσωπικό γραφείο (αφού στην προεδρία της Δημοκρατίας θα εγκατασταθεί σε περίπου δύο εβδομάδες!) του κ. Παυλόπουλου.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο 51χρονος Χαρλέμ Ντεζίρ αποτελεί στην πραγματικότητα τον πιο έμπιστο συνεργάτη του Ολάντ και μέχρι πρότινος ήταν, με τις ευλογίες του, γραμματέας στο Γαλλικό σοσιαλιστικό Κόμμα 

Σε μια πρώτη πολιτική ανάγνωση, η σημερινή συνάντηση Ντεζίρ -Παυλόπουλου θα μπορούσε να σηματοδοτεί μια νέα εκδοχή του "Ελλάς - Γαλλία - Συμμαχία".
Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Είναι κι άλλα, πιο σύνθετα, θέματα που θα τα βρούμε μπροστά μας και θα έχουμε χρόνο το προσεχές διάστημα να τα φωτίσουμε πολύ.

1 σχόλιο

  1. ΤΩΡΑ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΟΛΑΝ ΤΟΝ ΤΡΕΧΑΓΥΡΕΥΕ .Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΕΛΟΣ . Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΧΑΣΑΠΗ ΚΙ ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΑ ΑΙΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΟΖΩΝΗ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση