GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ήττα για το Εθνικό Μέτωπο στη μάχη για την έδρα του Μοσκοβισί

Το κυβερνών γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα του Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε σήμερα πως νίκησε το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο σε μια αναπληρωματική...

Ήττα για το Εθνικό Μέτωπο στη μάχη για την έδρα του Μοσκοβισί

Το κυβερνών γαλλικό Σοσιαλιστικό Κόμμα του Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε σήμερα πως νίκησε το ακροδεξιό Εθνικό Μέτωπο σε μια αναπληρωματική εκλογή στην ανατολική Γαλλία, μία αναμέτρηση η οποία θεωρούνταν “τεστ”, ένα μήνα μετά τις επιθέσεις του Παρισιού και πριν από μια τοπική ψηφοφορία το Μάρτιο.

Είναι η πρώτη επιτυχία που καταγράφει το Σοσιαλιστικό Κόμμα σε μια τέτοια εκλογική αναμέτρηση μετά την άνοδο στην εξουσία του Φρανσουά Ολάντ το 2012.

Σύμφωνα με το κόμμα, ο σοσιαλιστής υποψήφιος Φρεντερίκ Μπαρμπιέ κέρδισε τις εκλογές που οργανώθηκαν στην 4η περιφέρεια του διαμερίσματος της Ντουμπς, με ποσοστό "ανάμεσα σε 51% και 52%" των ψήφων. Η αντίπαλός του, η Σοφί Μοντέλ του Εθνικού Μετώπου, είχε προηγηθεί στον πρώτο γύρο.

Σημειώνεται ότι η εκλογή αυτή διεξήχθη για να αναδειχθεί ο βουλευτής που θα αντικαταστήσει τον Πιέρ Μοσκοβισί, ο οποίος παραιτήθηκε πριν από λίγους μήνες για να αναλάβει τα καθήκοντά του ως επίτροπος Οικονομικών Υποθέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση