GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο είναι το πραγματικό επίθετο του Γιάννη Πλούταρχου;

Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για το ξ...

Ποιο είναι το πραγματικό επίθετο του Γιάννη Πλούταρχου; Ο Γιάννης Πλούταρχος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Mega με ΜΙΑ» το πρωί της Καθαράς Δευτέρας και συζήτησε με τον Μάρκο Σεφερλή για το ξεκίνημα της καριέρας του, για την οικογένειά και απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να χωρίζει. Ακόμη σχολίασε την πολιτική κατάσταση της χώρας και μίλησε για τον Αλέξη Τσίπρα.
Για τη νέα του επιτυχία «Ο άνθρωπός σου» είπε:
«Αυτό το τραγούδι το έχει γράψει ο Λεμονής Σκοπελίτης και η Ελένη Γιαννατσούλια. Πλέον βγαίνουν και οι δημιουργοί μπροστά και έτσι έπρεπε να γινόταν πάντα. Θέλω να τους πω ευχαριστώ. Κανείς δεν ξέρει πότε κάτι θα είναι επιτυχία, κανείς καλλιτέχνης δεν μπορεί να αφουγκραστεί μια επιτυχία. Ο κόσμος και μόνο αυτός κάνει την επιτυχία. Συνδέονται τρία πράγματα για ένα πετυχημένο τραγούδι. Ο στίχος, η μελωδία, η ερμηνεία και η ενορχήστρωση, αν δεν ενωθούν δεν θα γίνουν ποτέ επιτυχία».
Πώς εξηγεί την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του;
«Είμαι κομμάτι του κόσμου, έτσι έχω μεγαλώσει. Ο πατέρας και η μάνα μου, μού έχουν διδάξει να σέβομαι τους ανθρώπους. Δεν κάνω κάτι σημαντικό και ιδιαίτερο για να κερδίσω την αγάπη του κόσμου και την εμπιστοσύνη του. Απλά είμαι ο εαυτός μου και τελικά με έχει οδηγήσει σωστά».
Η σχέση του με τη δημοσιότητα, η οικογένεια και τα παιδιά του:
«Καταρχήν, τα παιδιά μου είναι ανήλικα άρα δεν έχω κανένα δικαίωμα να τα εκθέτω. Όσο αφορά την γυναίκα μου, τη Μαρία, είναι ένας άνθρωπος πολύ προσγειωμένος και αθέατος. Ένας άνθρωπος που κάθεται πίσω, μου στέκεται, μου συμπαραστέκεται και λέει την άποψή της σε όλα τα θέματα. Πέρα από σύντροφος είναι και στήριγμα και φίλος και πολλά πράγματα. Η Μαρία είναι η αιτία για πολλά πράγματα που έχουν γίνει, πέντε παιδιά κάναμε. Για ένα διάστημα η Μαρία είχε ασχοληθεί με το τραγούδι και είχε πολύ καλή φωνή. Παρόλα αυτά, όμως, έμεινε πίσω αφού έβλεπε εμένα να προχωράω μπροστά και έμεινε πίσω να μεγαλώσει τα παιδιά. Αυτό είναι πολύ σπουδαίο! Να αφήνεις δικά σου όνειρα και να αφήσεις την προτεραιότητα στον σύντροφό σου να προχωρήσει».
Η απάντηση στις φήμες περί χωρισμού:
«Σε κάποια πράγματα που είναι αστεία, όπως αυτό, δεν αντιδρώ καθόλου, ούτε καν με απασχολεί. Όταν δεν υπάρχει καπνός να βγει μια φλόγα, δεν έχεις να φοβηθείς κάτι».
Πώς ανακοίνωσε στον πατέρα του ότι θα αλλάξει το όνομά του από Κακοσαίος σε Πλούταρχος;
«Του είπα "πατέρα πρέπει να αλλάξω το όνομά μου" και μου είπε να προχωρήσω και να μην κοιτάζω αυτά τα πράγματα».
Η επιστροφή στο Posidonio από τον Μάρτιο:
«Γυρίζω σε ένα γνώριμο χώρο και είναι συγκινητικό όλο αυτό το πράγμα. Εμείς θα έχουμε λουλούδια αλλά αν δεν μπορέσουμε να βρούμε θα πλακώσουμε τα γύρω γύρω και ό,τι βρούμε. Γρασίδια,θα τα κόψουμε όλα».
Ποιους συναδέλφους του ξεχωρίζει;
«Ο Αντώνης Ρέμος έχει μια πολύ ωραία φωνή με ιδιαίτερη χροιά. Από τους καινούργιους ξεχωρίζω τον Οικονομόπουλο, τον Κωνσταντίνο Αργυρό που είναι επίσης πολύ καλός. Υπάρχει πολύ νέο αίμα. Εκεί που πάσχουμε λίγο είναι στις γυναικείες φωνές. Οι λαϊκές τραγουδίστριες είναι ελάχιστες».
Η σχέση του με το κοινό:
«Όταν ο κόσμος έρχεται να σε δει αγκάλιασέ τον, δείξε του την εκτίμησή σου. Δεν είμαστε κάτι το ιδιαίτερο, τραγουδάει κάποιος καλά. Αυτό ξαφνικά μεγαλώνει, παίρνει μια διάσταση πλασματική και πρέπει να είναι κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό. Πραγματικά ξεχωριστοί άνθρωποι είναι άνθρωποι που προσφέρουν πολλά στον κόσμο μας και είναι άνθρωποι των Γραμμάτων και επιστήμονες».
Το σχόλιο για την πολιτική κατάσταση και τον Αλέξη Τσίπρα:
«Είμαι περήφανος, δεν θα το κρύψω».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση