GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η επίσημη ανακοίνωση για το "The Voice"

Το «The Voice» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με κριτές τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τον Μιχάλη Κουινέλη (Stavento) και τη Μελίνα Ασλανίδο...

Η επίσημη ανακοίνωση για το Το «The Voice» επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με κριτές τον Αντώνη Ρέμο, τη Δέσποινα Βανδή, τον Μιχάλη Κουινέλη (Stavento) και τη Μελίνα Ασλανίδου, ενώ οικοδεσπότης θα είναι ο Γιώργος Λιάγκας.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, το επιτυχημένο show θα κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 15 Φεβρουαρίου στις 21.15. Στη θέση του "V Reporter" θα βρίσκεται και φέτος ο Θέμης Γεωργαντάς.

Στο πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου το κοινό θα παρακολουθήσει τη φάση των blind auditions, ακριβώς όπως και πέρυσι, ενώ είναι γνωστό πως θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα μαγνητοσκοπημένα επεισόδια της συγκεκριμένης φάσης μέχρι να ξεκινήσει η διαδικασία των Voice Battles, που θα οδηγήσει στα live show με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση